ANIOS Covid afdeling

Jouw rol in het team
Ben jij een (net-afgestudeerde) basisarts en wil je een steentje bijdragen in de zorg voor COVID-19 patiënten?  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de komende tijd ons team wil komen versterken.

De komende tijd richten wij de organisatie in om meer covid-19 patiënten te kunnen opvangen. Als ANIOS ga je aan de slag op deze covid afdelingen, waar je met verschillende disciplines samenwerkt. Je ziet zelfstandig patiënten en zet waar nodig acuut beleid in. Altijd onder supervisie van een medisch specialist Longziekten en Interne geneeskunde. Wij horen van ‘oud-aniossen’ vaak terug, dat het leerklimaat in het Martini Ziekenhuis veilig is. Daar zijn we trots op! In het Martini Ziekenhuis kun je continu leren. Naast je werkzaamheden kun je reguliere onderwijsactiviteiten volgen, die de opleidingsassistenten ook volgen. Het bespreken van casuïstiek met andere arts-assistenten en medisch specialisten is een belangrijk onderdeel van je werk.

Deze functie is voor de duur van 6 maanden als extra inzet tijdens de Covid crisis. Bij kortere behoefte op de Covid afdeling dan deze 6 maanden bestaat de mogelijkheid om te wisselen naar werk op een afdeling van eigen interesse.

Over het team
Het Martini Ziekenhuis is een interessante werkomgeving voor een ANIOS. Je werkt in een topklinisch opleidingsziekenhuis met korte lijnen. We bieden een veilige werk- leeromgeving en stimuleren je het beste uit jezelf te halen. Drempels om vragen te stellen zijn er niet. Ook niet om jezelf te ontplooien door bijvoorbeeld het doen van onderzoek.

Wij vragen van jou

  • een afgeronde studie geneeskunde, of je studeert binnenkort af.
  • Je staat ingeschreven in het BIG-register.

Daarnaast is de belangrijkste eigenschap die we van je vragen, dat je leergierig en nieuwsgierig bent ingesteld en dat je je graag verdiept in het vakgebied.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 5.257,- op basis van 36 uur (FWG 65), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 6 maanden, waarna we samen met jou kijken naar een vervolgplek binnen het Martini Ziekenhuis.
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Henk Kramer, Longarts tel. 050 524 7937 of Imro Vlasveld, Internist, tel. 050 524 7226

Acquisitie stellen wij niet op prijs.