ANIOS Cardiologie en Longgeneeskunde

Jouw rol in het team
Als arts-assistent Cardiologie/Longziekten in het Martini Ziekenhuis heb je een veelzijdige functie. Je rouleert tussen verschillende afdelingen, omdat je werkt voor zowel Cardiologie als Longziekten ben je multi-inzetbaar op de SEH. Dan weer werk je een dag samen met verpleegkundigen op de verpleegafdeling of word je ingezet op de hartbewaking. Je loopt visite en voert gesprekken met de familie van een patiënt. Als ANIOS zie je zelfstandig patiënten en waar nodig kun je acuut beleid inzetten, uiteraard onder laagdrempelige supervisie van de medisch specialisten. Op de achtergrond staat er altijd één van hen voor je klaar. Wij horen van ‘oud-aniossen’ vaak terug, dat het leerklimaat in het Martini Ziekenhuis veilig is. Daar zijn we trots op!

In het Martini Ziekenhuis kun je continu leren. Naast je werkzaamheden kun je reguliere onderwijsactiviteiten volgen, die de opleidingsassistenten ook volgen. Het bespreken van casuïstiek met andere arts-assistenten en medisch specialisten is een belangrijk onderdeel van je werk.

Over het team
Het Martini Ziekenhuis is een interessante werkomgeving voor een ANIOS. Je komt te werken in een topklinisch opleidingsziekenhuis met korte lijnen. Beide maatschappen bieden een veilige werkomgeving en stimuleren jou het beste uit jezelf te halen. Drempels om vragen te stellen zijn er niet. Ook niet om jezelf te ontplooien door bijvoorbeeld het doen van onderzoek.

Wij vragen van jou

  • Je hebt je studie geneeskunde afgerond, of studeert binnenkort af.
  • Je staat ingeschreven in het BIG-register.

Daarnaast is de belangrijkste eigenschap die we van je vragen, dat je leergierig en nieuwsgierig bent ingesteld en dat je je graag verdiept in het vakgebied.

Dit krijg je er­voor terug

  • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
  • Je krijgt een uitdagende functie in een werkomgeving waar professionals met hart & ziel werken aan waardevolle zorg. Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is, in een enthousiast team met korte lijnen.
  • Salaris van maximaal € 5.801,- (op basis van 36 uur, FWG 65, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
  • Kom je met de auto? Er is een parkeergarage naast het ziekenhuis.
  • Een jaarcontract.
  • Een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met het team!
Bel gerust eens met Louis Bartels, cardioloog, op tel. (050) 524 3800 of 524 7384 of met John van Putten, longarts, op tel. (050) 524 5930 of Monique Captein, cardioloog, tel. 050 524 7387 . Ze maak graag kennis met je.

Sollicitaties ontvangen we graag per mail naar Louis Bartels, G.L.Bartels@mzh.nl