Anesthesiemedewerker

Jouw rol in het team

Als anesthesiemedewerker bij het Martini Ziekenhuis werk je in een topklinische omgeving, waar innovatie, informele werksfeer en ontwikkelmogelijkheden hand in hand gaan. Je kunt je bijvoorbeeld ontwikkelen op het gebied van preoperatieve screening, Acute Pijn Service, preoperatieve werkzaamheden op de holding of als Sedatie Praktijk Specialist. Je biedt zorg aan een gevarieerde patiëntengroep met een zeer complexe zorgvraag. De hoge turnover biedt afwisseling in je werk en een mooie balans tussen snelheid en intensiviteit.

Samen met de anesthesioloog voer je het anesthesiologisch beleid uit. Hierbij heb je, uiteraard binnen de gemaakte werkafspraken, veel zelfstandigheid bij het uitvoeren van je vak tijdens operaties, onderzoeken, transport en in acute situaties. Kortom: anesthesiemedewerker is een baan met verantwoordelijkheid en uitdaging, in een dynamische werkomgeving en waarbij geen dag hetzelfde is!

Over het team

Een goede sfeer en samenwerken aan de beste zorg is van groot belang voor ons werkplezier. Daar werken we dan ook hard aan met elkaar. Als topklinisch ziekenhuis zijn we gek op innovaties, dat is ook nodig om de beste zorg te kunnen bieden. We werken onder andere met de Da Vinci robot en het ERAS kwaliteitsprogramma. Wil je daar meer over weten? Loop een dagje met ons mee!

Teamquote

Sterk staan in ons vak vraagt om iedere dag beter. Daarom zijn innovatie, kwaliteit en optimale patiëntenzorg waar wij voor staan.

Wij vragen van jou

  • Diploma anesthesiemedewerker of je bent bijna klaar met de opleiding.
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen. 
  • Goed humeur en humor (fijn voor de patiënten, je collega’s en jezelf).
  • 28 tot 36 uur per week tijd om te werken.
  • Zin om in alle onregelmatige diensten te werken en bereikbaarheidsdiensten te doen.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 4.111,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Verhuiskostenregeling als je van ver komt.

Reageren kan tot en met 30 september 2020

Samen voor de beste zorg!
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.