Afdelingsassistent Operatiecentrum

Jouw rol in het team
Als afdelingsassistent heb je een afwisselende baan. Je haalt en brengt diverse materialen (medicijnen, materiaal voor laboratorium of ter reparatie). Maar je verricht ook bijvulwerkzaamheden van diverse goederen en materialen en zorgt voor het afvoeren van afval. Verder assisteer jij bij de werkzaamheden die ervoor zorgen dat het materiaal en apparatuur gereed staan. Ook horen ook diverse schoonmaakwerkzaamheden tot jouw takenpakket. Het zijn fysiek belastbare werkzaamheden in verband met veel tillen en lopen.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag volgens een rooster.

Over het team
Jij komt te werken binnen het team van het Bedrijfsbureau wat zich bevindt in het operatiecentrum. Het Martini Operatiecentrum heeft veertien operatiekamers. Per jaar worden er zo’n 17.000 operaties uitgevoerd, waarvan een aantal op de operatiekamer van het Brandwondencentrum. Als team zorgen wij ervoor dat alle administratieve processen, die voornamelijk buiten het kernproces vallen, worden ondersteund. De sfeer is informeel, met aandacht voor elkaar en plezier in het werk.

Wij vragen van jou

  • Een MBO werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in de zorg is een eis.
  • Je kunt netjes en zorgvuldig werken.
  • Je bent accuraat, flexibel, sociaal vaardig, zelfstandig en stressbestendig.

Doordat het een fysiek zware functie betreft, door het tillen van instrumenten sets, duwen van zware karren en het vele lopen en staan, is het van belang dat je fysiek belastbaar bent.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je zowel mondelinge als schriftelijke goed kunt uitdrukken.

Dit krijg je ervoor terug

  • Maximaal € 2.620,- op basis van 36 uur (FWG 25, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een vast contract
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Bel dan Thea Tolner, unithoofd Operatiecentrum tel nr. 050 524 6790, zij vertelt je graag meer.

We hebben op 14 december alvast ruimte in onze agenda's gemaakt voor de selectiegesprekken.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer