Adviseur Digitale Zorg

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Jouw rol in het team
De Digitale Strategie van het Martini Ziekenhuis is op dit moment volop in ontwikkeling. Langs drie pijlers focussen we de komende jaren op Digitale Zorg, Dat gedreven werken en Samenwerken in de keten. Als tactisch adviseur ben jij bezig met de ontwikkeling van e-Health, de doorontwikkeling van het patiënten portaal Mijn Martini, persoonlijke gezondheidsomgevingen en informatie-uitwisseling in de keten. Zo gaan we binnenkort van start met project Digitale Afspraken en een pilot voor de digitalisering van Zorgpaden.

Je bent nauw betrokken bij veel digitale transformaties en voelt je eigenaar om een leidende rol aan te nemen bij de realisatie van deze ambities. Je adviseert de collega’s in de zorg en het management. Samen met je collega’s leid je projecten op het gebied van digitale transformatie en ICT. Hierbij doorloop je alle fases. Vanaf onderzoek naar de behoeftes van de cliënten en de zorgmedewerkers, tot het inkooptraject en de daadwerkelijke implementatie en borging van de nieuwe technologieën. Je kunt multi-level schakelen en bent goed op je plek in een dynamische organisatie. Het Martini heeft voor de komende jaren een grote digitale agenda. Als je bij ons aan de slag gaat als adviseur ontwikkel en implementeer je technologieën op het gebied van E-Health en ICT. Maar ook ben je betrokken bij het vormgeven van het strategisch ICT beleid. Dit is dus echt een baan waar je impact kunt maken.

Over het team
De stafdienst ICT bestaat uit 67 FTE. We zijn een bevlogen afdeling en werken elke dag gemotiveerd en gedreven aan de beste zorg. Samenwerking en informele omgang met elkaar is daarbij belangrijk en vanzelfsprekend.

Wij vragen van jou

  • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Informatica, biomedische technologie, klinische informatica of ander relevante opleiding.
  • Je hebt kennis van informatiebeleid, automatisering en (zorg)technologie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met moderne vormen van projectmanagement.

Je bent van nature gericht op verbinding. Je werkt samen met een duidelijk doel voor ogen, passend bij de koers van de organisatie. Je bent iemand die graag werkt in een hectische omgeving en makkelijk schakelt tussen verschillende vraagstukken. Jij bent in je werk graag onderzoekend bezig en kijkt naar de mogelijkheden tot vernieuwing. Je schakelt makkelijk met mensen op verschillende niveaus. Je overziet het grotere geheel en weet verbindingen te leggen daar waar het nodig is.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 4.798,- op basis van 36 uur (FWG, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, om ook zelf STERK in je WERK te staan.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder thuiswerkplek, fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Edwin Hillenga, Manager Automatisering, 050 524 7716.

Reageren kan tot en met 16 januari 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.