Huiskamer-assistent - De Wiekslag

Dignis zorg(t) met aandacht voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Onze verpleeghuizen, verzorgingshuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en Noord-Drenthe.

Als huiskamer-assistent

 maak je het verschil voor kwetsbare ouderen op de afdeling somatiek of PG;
 werk je diensten van 6 uur op de huiskamer;
 kun je een band opbouwen met de bewoners en weten de bewoners wat ze aan jou hebben.

Daarom is Dignis de plek voor jou

Locatie de Wiekslag is onderverdeeld in een afdeling PG (de Omloop) en afdeling somatiek (de Bonkelaar). Op de Omloop verblijven ouderen met een psychische stoornis die verband houdt met ouderdom, zoals dementie en alzheimer. Op de Bonkelaar kampen de bewoners met lichamelijke achteruitgang. Je bent werkzaam op één van deze afdelingen. Er zijn meerdere plekken beschikbaar op beide afdelingen, dus geef daarin vooral jouw voorkeur aan.


Zo maak jij het verschil

Jij levert een bijdrage aan het creëren en bewaken van een veilig en prettig gevoel op de huiskamer. Je levert een actieve bijdrage aan een gastvrije sfeer zodat bewoners zich welkom en thuis voelen. Daarnaast verricht je voorkomende huishoudelijke werkzaamheden volgens de HACCP richtlijnen en bied je begeleiding bij de maaltijden en activiteiten. Het leuke is dat iedere bewoner, ondanks hetzelfde ziektebeeld, anders en eigen is. Hier pas ook jij jouw werkzaamheden graag op aan.

 


Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de bewoner. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.956,25 tot maximaal € 2.416,15 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 15.
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

  Dit zoeken we in jou

  Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de bewoners en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de bewoners verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de bewoner: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

  Verder heb je:

 • kennis op het gebied van de ouderenzorg;
 • de bereidheid om wisselende diensten te draaien;
 • voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van huishoudelijke taken;
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding. De kosten worden door Dignis vergoed.

  Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

  Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m uiterlijk 04-06-2023. We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op. Wil je eerst nog wat meer informatie?
  Gewoon even bellen met Inge Smit - van Besouw, locatiemanager via 06-22035184. Tot snel!

  De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismaking met een collega van de afdeling, gevolgd door een meeloopdienst, zodat je een goed beeld krijgt van de afdeling, jouw toekomstige collega's, de werkzaamheden en de bewoners. Afsluitend heb je een gesprek met de locatiemanager.

  Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl


Reageer op deze vacature