Slaapwacht - BW Forint

Beschermd Wonen Forint aan de Onnemaheerd 6 in de wijk Beijum te Groningen biedt aan 12 forensische psychiatrische cliënten professionele ondersteuning, zodat zij op een veilige en verantwoorde wijze kunnen werken aan hun terugkeer in de maatschappij. Beschermd Wonen Forint staat voor een menswaardig en respectvolle benadering, met oog voor veiligheid van individu en maatschappij. Bij Wonen Forint begeleid je cliënten, vanuit een individuele rehabilitatie gerichte attitude op verschillende levensgebieden, zoals wonen, werken en recreëren. In het contact met de cliënt ben je uitnodigend, nieuwsgierig, maar heb je ook helder wat je grenzen zijn.

Wie zoeken wij?

Voor het team van BW Forint zijn wij op zoek naar een enthousiaste slaapwacht.
Ingangsdatum 1 februari 2023.

Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur gericht op werken in de gezondheidszorg/psychiatrie. Je hebt ervaring in het werken met bewoners met (forensische) psychiatrische problematiek en affiniteit met deze doelgroep. Je bent in het bezit van een BHV-certificaat/applicatiecursus medicatie uitdelen of bereid zijn deze te halen. Wanneer noodzakelijk kun je handelend optreden.


Wat houdt de functie in?

  • Toezien op nachtelijke rust en veiligheid
  • Rapporteren
  • Binnen het geformuleerde beleid zelfstandig kunnen functioneren

Toelichting op de functie
De diensten als slaapwacht worden verricht tussen 22.15 uur en 07.45 uur. De eerste en laatste 15 minuten zijn om de dienst over te dragen en worden voorkomende werkzaamheden verricht, zoals bijvoorbeeld controle van de voorziening. Deze uren worden aangemerkt als normale werktijden (met onregelmatigheidstoeslag). Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is de slaapwacht telefonisch bereikbaar voor bewoners en worden alleen hoognodige interventies uitgevoerd.


Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 30, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar in verband met de specifieke doelgroep.
Bij gebleken geschiktheid zal een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd worden aangeboden.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Johan Bijl teamleider algemene zaken via nummer 06-51761105.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 1 januari 2023.
Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur via 050 - 409 7007.

Goed om te weten

  • Voor indiensttreding willen wij graag een verklaring omtrent gedrag ontvangen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink;
  • Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen naar referenties;
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure;
  • Wij werven graag zelf onze medewerkers, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature