Verzorgende IG - De Enk (Veenstraat)

In verpleeghuis De Enk voelen mensen zich thuis. In De Enk wonen oudere mensen met een vorm van dementie, mensen met de ziekte van Korsakov, mensen met een andere vorm van Niet Aangeboren Hersenletsel en mensen met een psychiatrische ziekte. Bewoners hebben intensieve verzorging, verpleging en behandeling nodig en kunnen niet meer zelfstandig wonen. Er is veel aandacht voor de belevingswereld en eigen leefstijl van de bewoners

Locatie: Verpleeghuis De Enk, afdeling Veenstraat
Standplaats: Zuidlaren
Fulltime/parttime: We hebben ruimte voor een nieuwe collega voor 28 uur, maar we verwelkomen je ook graag als je minder wilt werken, of zelfs flexibel wilt inspringen met een 0-uren contract. Tijdens de kennismaking bespreken we wat jouw voorkeur heeft.

Jouw toekomstige collega Gea over werken in Verpleeghuis De Enk in Zuidlaren
"Ik werk graag in De Enk: er is tijd en ruimte om naar de bewoners te luisteren en er wordt ook zeker tijd uitgetrokken om naar ons als zorgmedewerkers te luisteren. Het werken in Verpleeghuis De Enk is afwisselend, dynamisch, gezellig, waardevol en lonend. Ik vind het fijn dat ik, samen met een hecht team, een belangrijke bijdrage aan het welzijn van onze bewoners lever. Op onze afdeling de Veenstraat is geen dag hetzelfde, en dat maakt het voor mij een fijne en betekenisvolle werkplek. Ik raad De Enk aan bij iedereen die een uitdagende baan zoekt in de zorg!"

Dit ga je doen

 • Je hoofdtaak is de persoonlijke verzorging, verpleging en vooral begeleiding van onze cliënten bij hun dagstructuur.
 • Waar nodig, geef je zorg en behandeling.
 • Je volgt hierbij het zorgleefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.
 • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
 • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handeling conform het BIG-beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorgleefplan.

Daarom is verpleeghuis De Enk de plek voor jou
Werken in een prachtige omgeving waar jij en je collega's ertoe doen, de lijnen kort zijn en samenwerking vanzelfsprekend is: als verzorgende IG op afdeling De Veenstraat maak jij het verschil. We werken (veelal) met ouderen op een manier die aansluit bij hún wensen en belevingswereld. Als verzorgende IG haal jij er voldoening uit om te zorgen dat onze bewoners het fijn hebben. Dat doe je natuurlijk niet alleen: in De Enk is iedereen elkaars collega.

Jouw cliënten zijn mensen met een vorm van dementie, de ziekte van Korsakov, een vorm van niet-aangeboren hersenletsel of met een psychiatrisch ziektebeeld. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en de eigen beleving van onze bewoners en cliënten hoog in het vaandel. En jij gaat hier, samen met ons, vorm aan geven.
Je vervult een belangrijke rol op de Veenstraat. Daarbij neem je deel aan gezamenlijke overleggen en werk je nauw samen met de EVV'ers. Het aantal uren van je dienstverband is bespreekbaar.

Deze zaken kun je afvinken

 •  Je bent een gediplomeerd verzorgende IG.
 • Je voelt je betrokken bij onze cliënten en de organisatie.
 • Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit.
 • Je bent flexibel, hebt een klantgerichte houding en neemt regie in je werkzaamheden.
 • Je neemt de ruimte om werkzaamheden te verbeteren, binnen de kaders van professioneel werken.
 • Je werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines.

Dit krijg je van ons

Naast een salaris conform de CAO VVT (FWG 35), een eindejaarsuitkering van 8,33% die je kunt uitruilen voor de resterende maximale fiscale vergoeding van je reiskosten, krijg je een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (opleidingsmogelijkheden, tablet-/laptop-regeling, fitnessabonnement, fietsplan, korting bij verzekeringen). Ook kun je interessante online trainingen en cursussen volgen en deelnemen aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl.

Meer informatie? Bel of mail ons!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Bel ons gerust als je belangstelling hebt. Wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met locatiemanagers Mea Buurmeijer of Hans Oosting via tel. 06 – 512 565 56 en 06 – 302 028 58.

Interesse gewekt?

Je kunt tot en met 27 november 2022 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar 050 – 409 78 81 of 06 – 301 983 64.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Referenties opvragen kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Reageer op deze vacature