Beeldend therapeut 24-28 uur

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Wie zijn wij?

Bij Lentis Oldambt behandelen wij mensen multidisciplinair en outreachend. De zorg wordt vanuit de Regioteams geleverd zo dicht mogelijk bij de cliënt. Daarbij speelt het netwerk, zowel de familie als de partners uit het Sociaal Domein, een belangrijke rol. Inhoudelijke uitgangspunten zijn gestoeld op Herstelondersteunende zorg en Positieve Gezondheid. We hebben twee multidisciplinaire Regioteams.

We zijn voortdurend in ontwikkeling en hebben twee multidisciplinaire mooie veerkrachtige teams die daarin meebewegen.
De populatie cliënten is heel divers te noemen. Het gaat onder andere om mensen met langdurig epa problematiek naar meer kortdurende problematiek waaronder trauma, angst en dwang, hechting gerelateerde problematiek.

Dit vraagt van collega's een brede inzet, nieuwsgierige houding en een goede samenwerking.
Onze teams bestaan uit verschillende disciplines waaronder vaktherapie; pmt en beeldend.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste beeldend therapeut die deze diversiteit aan problematiek heel leuk, uitdagend en boeiend vindt.
Het vraagt een flexibele inzet, en eigenlijk steeds een open blik om te kijken wat jij vanuit jou vakgebied kan toevoegen.
De ene keer zal dit meer stabiliseren zijn van de situatie en de ander keer meer trauma gerelateerd werken.
Goede samenwerking met andere disciplines vinden we heel belangrijk.
Tegelijkertijd is het belangrijk dat je ook goed zelfstandig kunt werken en mogelijkheden ziet om nieuwe initiatieven te ontplooien zoals het starten van een groep.
Als dit je aanspreekt zien we je brief graag tegemoet!


Wil jij als Beeldend Therapeut onze collega worden?


Wij zijn op zoek naar een beeldend therapeut voor 24-28 uur per week;
Met een afgeronde HBO opleiding vaktherapeut beeldend;
En aantoonbare ervaring binnen de GGZ;
Je bent bekend met Mentalization Based Treatment of je wilt je erin verdiepen;
En je hebt een open en kritische instelling t.o.v complementaire geneeswijzen;
Solliciteren kan tot 28 augustus 2022

Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen, dan kun je voor informatie contact opnemen met Karla Middelburg, beeldend therapeut (werkzaam op ma, di, do, vrij) 06-51 81 35 47 ( k.middelburg@lentis.nl)

Vragen of ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je ook graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7007.


Reageer op deze vacature