GZ-psycholoog Poli volwassenenpsychiatrie Stadskanaal

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

GZ-psycholoog polikliniek volwassenenpsychiatrie Stadskanaal.

Vind je netwerkpsychiatrie belangrijk en zijn 'Positieve Gezondheid' en 'Herstelondersteunende Zorg' thema's die je aanspreken? Wil jij graag samen met enthousiaste collega's als GZ-psycholoog werken bij een polikliniek volwassenenpsychiatrie die volop in ontwikkeling is? Voel je dan uitgenodigd om eens vrijblijvend langs te komen op onze locatie. We vertellen je graag meer over hoe we werken!

Wie zijn wij?

We bieden multidisciplinaire geestelijke gezondheidszorg aan mensen met complexe psychische problemen. We behandelen stemmingsstoornissen, angststoornissen, ADHD, psychotrauma's en persoonlijkheidsproblematiek. We willen onze patiënten efficiënt en effectief helpen. We zien de mens als meer dan een patiënt met een klacht: we kijken en luisteren naar de persoon, beschouwen de problematiek in de context en voorgeschiedenis, luisteren naar het hele verhaal en maken samen met de patiënt de behandeling op maat. We werken bij voorkeur samen met naasten: familieleden en andere belangrijke personen. We bieden veel groepsbehandelingen aan.

We behandelen patiënten tussen de 18 en 67 jaar. Het gaat om complexe problematiek: we onderscheiden ons van BGGZ en van outreachende (FACT)zorg; we doen geen begeleiding. Patiënten die uitstromen vanuit IHT worden binnen twee weken overgenomen met een warme overdracht. We werken samen met het cluster Acute zorg, FACT, Monodisciplinaire zorg, Kind- en jeugdpsychiatrie en Ouderenpyschiatrie van Lentis GGZ en zoeken nauw contact met ketenpartners in zowel de SGGZ als het sociaal domein. We hebben goed contact met huisartsen en weten elkaar snel te vinden.


Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken?

Jij bent een GZ-psycholoog die gelooft in de kracht en het herstelvermogen van mensen.
Je hebt een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en bent als zodanig BIG- geregistreerd. Ook als je nog maar weinig ervaring hebt opgedaan, ben je van harte welkom!
Er is namelijk altijd een psychiater en/of klinisch psycholoog om mee te overleggen en van te leren.

Het volgen van een EMDR-opleiding of opleiding tot systeemtherapeut behoort tot de mogelijkheden.

De taken:

 • Uitvoering van intakes, psychodiagnostiek, zowel test- als differentiaaldiagnostiek bij (jong)volwassenen (18+);
 • Advisering en indicatiestelling voor passend behandelbeleid;
 • Je bent regiebehandelaar en daarmee verantwoordelijk voor totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen in samenwerking met cliënt;
 • Behandelingen;
 • Bijdrage in multidisciplinair overleg;
 • Interveniëren in crisissituaties, in overleg met specialist.

Dit bieden wij:

Kies je voor de polikliniek volwassenenpsychiatrie Stadskanaal? Dan kies je voor een uitdagende en afwisselende baan in een interessante en energieke werkomgeving die voortdurend in beweging is. Je hebt de mogelijkheid om netwerkpsychiatrie verder te ontwikkelen. Je werkt met bevlogen en professionele collega's in verschillende vakgebieden.
Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 65, conform de cao GGZ;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness- abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • Mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Aandacht voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Spreekt bovenstaande jou aan? Aarzel dan niet en reageer!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak bel dan 0599-692167.
Arzu Mazlum (psychotherapeut in opleiding tot klinisch psycholoog) of Carien Snoeijer (vestigingsmanager) staan je graag te woord.


Reageer op deze vacature