Verpleegkundige (nachtdienst) bij de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

Uitgaan van de wensen van ouderen. Dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Het woonzorgcomplex Heymanscentrum bestaat uit een gecombineerd verpleeghuis en een verzorgingshuis, alsmede de woonflat voor ouderen Hoogheem (in de stad Groningen). Binnen het centrum wordt voortdurend gestreefd naar een optimale zorg- en dienstverlening voor ouderen, innovatie van ouderenzorg, het bieden van een prettige werkomgeving en samenwerking met andere organisaties. Het Heymanscentrum bestaat uit diverse afdelingen, waar verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en somatische zorg wordt verleend.

Voor de revalidatie afdelingen Westerhaven, Boterdiep, Reitdiep en Damsterdiep van het Heymanscentrum zijn we op zoek naar Verpleegkundigen. De doelgroep bestaat uit cliënten met een revalidatievraag met als doel terugkeer naar de eigen woonsituatie.
Dat jij je dag in dag uit, inzet voor de cliënten is al op jouw lijf geschreven in jouw functie als Verpleegkundige. Voor deze afwisselende functie vragen we net een beetje meer. Jij bent ondernemend en ziet het als een mooie uitdaging om jouw bijdrage te leveren om samen met de cliënt te werken. Omdat wij binnen deze afdelingen in de fase zitten richting een zelf organiserend team krijg je veel ruimte om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling hiervan!

Wat je gaat doen;

• Draagt zorg voor een compleet en op de cliënt afgestemd behandelplan

 • Is vraagbaak voor collega's
 • Het begeleiden stimuleren, activeren en ondersteunen van cliënten bij het uitvoeren van huishoudelijke en ADL-activiteiten.
 • Je begeleidt cliënten bij activiteiten om het wonen vorm te geven.
 • Het verplegen van cliënten conform het behandelplan.
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen conform het BIG beleid.
 • Je controleert en verstrekt medicatie conform het medicatieprotocol.
 • Observeren en rapporteren over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
 • Je stelt indien nodig, na overleg met het multidisciplinair team, het behandelplan bij.
 • Je signaleert eventuele veranderingen en bijzonderheden in de cliëntsituatie, treedt handelend op in acute- en crisissituaties en verzorgt de verslaglegging.
 • Beantwoorden van vragen en verstrekt informatie aan cliënten en cliëntsystemen en verwijst zo nodig door.
 • Zorgdragen voor een veilige en stimulerende revalidatie omgeving.

Wat we van jou vragen;

• Het diploma verpleegkundige met BIG registratie.

 • Je bent een teamplayer met humor
 • Kennis van en inzicht in de actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg en GRZ.
 • Vermogen om in teamverband te werken en binnen een locatie in ontwikkeling zelfstandig kunnen functioneren.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid om te werken in met name nachtdiensten.
 • Respect, flexibiliteit en creativiteit.

Waarom jij ons zoekt

Dignis Zorg(t) met aandacht voor haar cliënten, maar ook voor jou. Daarom krijg je bij ons een salaris conform CAO VVT in schaal 45. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 28 tot 32 uur per week.
Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.
Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Geen probleem. Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden, d.m.v. cursussen en opleidingen.

Verder biedt Dignis jou de mogelijkheid om financieel voordeliger door het leven te gaan. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.
Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;
Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097051.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Wie is Dignis?

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Voor de één is de wens een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Dignis is onderdeel van Lentis.

Een kijkje nemen in onze ambities voor de komende jaren? Klik hier: Werken bij Dignis - Dignis


Reageer op deze vacature