Verzorgende IG - Heymanscentrum somatiek

Uitgaan van de wensen van ouderen. Dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Het woonzorgcomplex Heymanscentrum bestaat uit een gecombineerd verpleeghuis en een verzorgingshuis, alsmede de woonflat voor ouderen Hoogheem (in de stad Groningen). Binnen het centrum wordt voortdurend gestreefd naar een optimale zorg- en dienstverlening voor ouderen, innovatie van ouderenzorg, het bieden van een prettige werkomgeving en samenwerking met andere organisaties. Het Heymanscentrum bestaat uit diverse afdelingen, waar verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en somatische zorg wordt verleend.

Wie zoeken wij?

Voor de afdelingen Albatros en Klipper in het Heymanscentrum (Somatiek) zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG voor 16 tot 20 uur, of flexuren zijn ook bespreekbaar, met een voorliefde voor werken met ouderen. Daarnaast zijn wij op zoek naar oproepkrachten.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je hebt affiniteit met ouderen met een somatische aandoening en een lichte dementieel beeld. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.


Wat houdt de functie in?

• De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.

  • Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
  • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
  • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handeling conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan. Daarnaast voor de verpleegkundige het verplegen conform zorgplan
  • Werken in wisselende diensten (dag, avond en nacht).
  • Indien nodig stel je, na overleg met het multidisciplinair team, het zorgplan bij.
  • Je signaleert eventuele veranderingen en bijzonderheden in de cliëntsituatie, treedt handelend op in acute- en crisissituaties en verzorgt de verslaglegging.
  • Beantwoorden van vragen en verstrekt informatie aan cliënten en cliëntsystemen en verwijst zonodig door.
  • Je kunt zowel in teamverband als goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

We bieden een baan binnen een organisatie in ontwikkeling, waarbij er intern diverse doorgroeimogelijkheden zijn. Je verdient conform functiegroep 35 van de cao Verpleeg, Verzorging en Thuiszorg, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Omdat de organisatie in ontwikkeling is betreft het een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (een jaar), met de intentie tot vast.

Nadere informatie

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Karin Wezeman, locatiemanager, via tel.: 06-52712690.

Sollicitatie

Online solliciteren is mogelijk tot en met 29 mei 2022.

Ondervindt je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7007.

Een kijkje nemen in onze ambities voor de komende jaren? Klik hier :Werken bij Dignis - Dignis


Reageer op deze vacature