Vakantiekrachten Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Wil jij tijdens de zomervakantie werken aan jouw ontwikkeling als zorgprofessional binnen de psychiatrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken voor diverse locaties binnen de ouderen- en volwassenpsychiatrie vakantiekrachten.

Waar ga je werken?

Lentis GGZ biedt hulp aan jongeren en volwassenen tot 65 jaar met psychische of psychiatrische problemen. Het kan bijvoorbeeld gaan om problemen die het gewone leven verstoren. Het doel van Lentis is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten en patiënten. We richten ons op herstel en waar herstel (nog) niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van psychische problemen. Lentis is één van de oudste zorgorganisaties van het Noorden en kunnen door onze jarenlange ervaring onze cliënten een breed, specialistisch aanbod bieden.

Wist je dat Lentis in provincie Groningen en Drenthe verschillende locaties heeft? Wil je liever in de Stad Groningen werken of ga je voor onze mooie groene locatie in Zuidlaren? Of toch meer richting het oosten van onze provincie zoals Delfzijl of Winschoten? We hebben verschillende mogelijkheden. Geef jouw voorkeur vooral aan in het sollicitatieformulier.


Wat we van jou vragen

In de periode van 1 juli tot en met 4 september ben je voor in ieder geval zes weken aaneengesloten en minimaal 24 uren per week inzetbaar. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot verzorgende IG en/of volgt de opleiding MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde en hebt de eerste twee studiejaren succesvol afgerond.

Volg je een agogische MBO of HBO opleiding en heb je de eerste twee studiejaren succesvol afgerond? Ook dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet!

Je salaris is afhankelijk van de opleiding die je volgt, het studiejaar en je werkervaring. Het definitieve salaris stemmen we met je af tijdens de sollicitatieprocedure.


Solliciteren

Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan via het sollicitatieformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Ondervind je problemen met je sollicitatie of heb je nog vragen?
De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je ook mailen naar vakantiekrachten@lentis.nl 


Reageer op deze vacature