Algemeen manager volwassenen ambulant

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Ben jij die manager die medewerkers kan laten groeien en samen met een inhoudelijk partner gezonde, bloeiende ambulante psychiatrische zorg voor volwassenen gaat aansturen? Heb jij goede kennis van teamprocessen en hun ontwikkeling en vind je het leuk om de teamleiders te helpen alle teams naar een volgend level te brengen? Zie jij jezelf in een team met zowel inhoudelijke als algemene managers de kers verse visie uitwerken en implementeren in de komende jaren? Heb jij goede kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de GGZ? Dan zoeken wij jou!

Klinkt dat veeleisend? Dat klopt! Wij zoeken kwaliteit, maar je staat er niet alleen voor!


Dit ga je doen

Samen met je 2 inhoudelijke partners (ieders doet een deel van de regio), geef jij leiding aan een team van teamleiders en hun inhoudelijk verantwoordelijken. Samen zorgen jullie voor goede patiëntenzorg, vraaggerichte, bevlogen en verantwoordelijke medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering.
Dit doe je vanuit een managementteam waarin ook PsyQ en de basis GGZ is vertegenwoordigd. Vernieuwen is een belangrijk onderdeel van het werk. Hoe die vernieuwing eruit gaat zien en hoe deze dan ook daadwerkelijk vorm krijgt, ga je als managementteam uitwerken, samen met je directeur.

Dit zoeken wij

We vragen van jou een academische opleiding op het gebied van management, bedrijfskunde/MBA of bestuurskunde met meerdere jaren relevante en recente leidinggevende ervaring als manager in de GGZ. Daarnaast heb je kennis van actuele ontwikkelingen in de GGZ, het sociaal domein en een visie op het vertalen van deze ontwikkelingen naar de praktijk.
Wij zoeken een mensgerichte, coachende manager, die doortastend kan zijn wanneer nodig. Je bent ambitieus en hebt lef om onconventionele ideeën te opperen. Hoe het wél kan op een verantwoorde manier is waar we jou voor kunnen vragen. Je kan de grote lijn bewaken en overziet het resultaat over de langere termijn, zonder oog te houden voor detail in het dagelijkse werk.

Wij zijn

Lentis is een grote GGZ organisatie voornamelijk in Groningen. Wij zijn gastvrij; hebben oog voor onze mensen; patiënten, medewerkers, naasten en netwerkpartners. Wij zijn optimistisch; zien kansen, kijken vooruit en zien creatieve oplossingen. Wij zijn avontuurlijk; verkennen met elkaar mogelijkheden en doorbreken schotten. Dit doen we met lef en zetten steeds dat stapje verder. Wij zijn wijs; wij brengen onze professionele kennis en kunde in, gaan daarbij niet uit van ons eigen gelijk. Ervaringskennis van patiënten en naasten is eveneens een belangrijke bron van kennis. We doen wetenschappelijk onderzoek en passen nieuwe inzichten toe.

Waar ga je werken?

De provincie Groningen wordt jouw werkgebied, met locaties door de hele provincie. Het betreft voornamelijk generalistisch werkende poli en fact teams, maar ook enkele specials, waaronder een kleine klinische setting voor woontraining.


Wat hebben wij te bieden?

Veel kansen om je te ontwikkelen en groeien in je functie en binnen het bedrijf. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

  • Een salaris dat is ingedeeld conform de Cao GGZ FWG 70.
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, die je ook kunt gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Heb je belangstelling of heb je vragen? Bel gerust, wij gaan graag in gesprek met je. Je kunt contact opnemen met Joke Wijnen, Directeur Zorg & Bedrijfsvoering Lentis GGZ, cluster FACT en Electieve zorg, bereikbaar via 06-82747249 of via het secretariaat: 050-4097097.

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 29 januari reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 06-5881 8376.

De vacature wordt tegelijk in- en extern geplaatst waarbij interne kandidaten, bij gebleken geschiktheid, de voorkeur genieten.


Reageer op deze vacature