Verzorgende IG - 't Blauwbörgje (PG)

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken collega's die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Een nieuw avontuur met de doelgroep psychogeriatrie(PG)? Ja, maar een goed gevoel bij de afdeling is net zo belangrijk. Dat snappen we bij Dignis. Daarom gaan we samen op zoek naar de juiste klik. Wat denk jij? Laten we eens kijken of we elkaar kunnen helpen. Jij een leuke nieuwe baan en Dignis een top collega erbij!


Wat je gaat doen

Als verzorgende IG ga je werken op locatie Blauwbörgje in Groningen. De doelgroep van Blauwbörgje bestaat uit ouderen met dementie of psychische stoornissen en jongdementerenden. Het is een locatie met 107 bewoners, 13 huiskamers en een dagbesteding.
Jij bent werkzaam op één van de afdelingen Psychogeriatrie(PG), waar ouderen kampen met dementie. De afdeling bevindt zich op een etage met 4 huiskamers en 32 bewoners. Jij bent werkzaam op één van deze huiskamers met 8 cliënten, maar werkt ook samen met de collega's van de andere huiskamers op de etage.

Je komt te werken in een betrokken team, die effectief met elkaar en andere disciplines samenwerkt. Een onderdeel van jouw takenpakket als Verzorgende IG:

 • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak;
 • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten;
 • Je zorgt voor een veilig en prettig woonklimaat waarbij je uitgaat van de wensen van de bewoner en communiceert hierbij met mantelzorgers en familie;
 • Er is volop ruimte om mee te denken hoe de zorg het beste geleverd kan worden; (dit doe je in teamverband).

Waarom jij ons zoekt

Dignis Zorg(t) met aandacht. Dit doen wij voor onze bewoners/cliënten, maar geldt ook zeker voor onze collega's. Daarom ontvang je bij ons als Verzorgende IG:

 • een salaris conform CAO VVT in schaal 35;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een contract tussen de 16 en 32 uur per week, de exacte uren stemmen we graag met jou af (startdatum in overleg);
 • reiskostenvergoeding;
 • vakantiebijslag;
 • ORT
 • eindejaarsuitkering van 8,33%;

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan.
Verder biedt Dignis jou de mogelijkheid om financieel voordeliger door het leven te gaan. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.
Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.

Waar Dignis voor staat

Als onderdeel van Lentis, zorg(t) Dignis (dignis als link naar ->www.dignis.nl) met aandacht voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. Als dit niet meer kan, zetten wij de zorg voort in onze diverse kleinschalige woonvormen. Onze verpleeghuizen, verzorgingshuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en Noord-Drenthe. Vanuit onze visie werken we vanuit een belevingsgerichte houding, waarmee de cliënten/bewoners binnen Dignis hun eigen leven kunnen leiden op de wijze die zij wensen, in al hun eigenheid. Wij bieden warme, liefdevolle, belevingsgerichte en deskundige zorg, die aansluit bij de behoeften van onze cliënten/bewoners en hun naasten.

Wat we van jou vragen

 • Diploma Verzorgende IG
 • VOG ( Verklaring omtrent Gedrag (deze vragen wij voor je aan));
 • Wisselende diensten is voor jou geen probleem (vroeg, laat, weekend en nacht);
 • Vakinhoudelijke deskundigheid;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel tegenover de bewoners, collega's en organisatie;

Solliciteren en meer informatie

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als Verzorgende IG bij Dignis? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteren is mogelijk, via de button "solliciteer direct". Wil je eerst een keertje bellen voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking?
Dan staan onze locatiemanagers van Blauwbörgje jou graag te woord.

 • Anita Koops, 0651934457 – a.koops@lentis.nl
 • Astrid Scheffer, 0621377901 – am.scheffer@lentis.nl

  Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende HR-assistent via tel. 050 - 409 7881


Reageer op deze vacature