Inhoudelijk teamleider / regiebehandelaar - Jonx Noord-Oost Groningen


Bij Jonx, onderdeel van Lentis zijn we op zoek naar een: Inhoudelijk teamleider/regiebehandelaar voor de provincie Groningen, locatie Delfzijl. Voor minimaal 24 uur per week.


"Ik werk graag bij Jonx omdat wij verder kijken dan onze neus lang is. Oftewel: wij leveren per cliënt zorg op maat. Bij Jonx, onderdeel van Lentis, kun je je ambities om jezelf te ontwikkelen via opleidingen en werkervaringen waarmaken. Zo ben ikzelf naast gz-psycholoog inhoudelijk teamleider van de ambulante poli. Een uitdagende en leuke combinatie om naast cliëntenzorg je ook met beleidszaken bezig te mogen houden."
– Linda, gz-psycholoog en inhoudelijk teamleider ambulante poli Jonx


Jouw baan bij Jonx

Bij Jonx werken we systeemgericht, je diagnosticeert en behandelt kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar en hun gezinnen vanuit matched care principes. Dat wil zeggen dat we samen met jeugdige en gezin de meest dringende zorgvraag goed verduidelijken en daarvoor de effectieve behandeling bieden die het minst belastend is, zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk. Onderdeel daarvan is de vraag: 'hoe kunnen we jeugdige en gezin blijven motiveren om te vertrouwen op hun eigen oordeel en op hun eigen probleemoplossend vermogen? Bij Jonx krijg je te maken met alle vormen van psychiatrische problematiek. Van ADHD tot ASS en van psychotrauma's tot angst- en stemmingsstoornissen. Die breedte en diversiteit maken jouw baan uitdagend en interessant. Tegelijkertijd krijg je de kans om te kijken waar jouw affiniteit ligt. Extra uitdagend: als regiebehandelaar (gz-psycholoog, verpleegkundig specialist of Orthopedagoog Generalist) pak jij de meest complexe cases op.

Jij bent de regiebehandelaar in het multidisciplinair overleg. Samen met je co-behandelaren – onder wie orthopedagogen, vak therapeuten, kinder -en jeugdpsychiater en psychologen – stel je samen met jeugdige en gezin op basis van intakes en psychodiagnostisch onderzoek concrete behandeldoelen op. Vervolgens coördineer je de trajecten en waarborg je de kwaliteit en continuïteit. Dit doe je bijvoorbeeld door je collega's aan te sturen en te coachen. Behalve dat je nauw samenwerkt met het team, maak je deel uit van collegiale groepen zoals expertteams en inhoudelijk teamleiders overleg, waarin we kennis en expertise uitwisselen. Op die manier draag je bij aan de verdere ontwikkeling en implementatie van de zorgprogrammering van Jonx.
Het mooie van Jonx is dat wij buiten de gebaande paden durven te gaan. En dat jij de ruimte en het vertrouwen krijgt om na te denken over behandelmogelijkheden en zorgoplossingen op maat wanneer de problematiek daarom vraagt. Hierbij werk je veel samen met ketenpartners als behandel- en expertisecentra, gebiedsteams en gemeenten, maar ook kinderdagverblijven, scholen en bijvoorbeeld sportverenigingen. Je werk doe je op uitnodiging van ouders/verzorgers en zij hebben natuurlijk een belangrijke inbreng, net als andere belangrijke naastbetrokkenen.

Wat betreft de inhoudelijk teamleiderstaken, geef je samen met je duaal collega teamleider algemene zaken leiding aan een van de teams binnen de provincie Groningen. Hierin werk je nauw samen met je collega's inhoudelijk teamleiders en uiteraard je duo collega. Binnen het gezamenlijk vastgestelde beleidskader bewaak je de continuïteit en kwaliteit van de zorg voor de cliënten van je afdeling. Je signaleert daarin de knelpunten en zorgt ervoor dat deze snel worden opgelost.

Daarnaast geef je, samen met de andere inhoudelijk teamleiders ook afdeling overstijgend vorm aan het beleid. En maak je de koppeling van het organisatiebeleid naar je medewerkers op de werkvloer. Daarbij houd je ook oog voor de individuele ontwikkeling van je teamleden en het team als geheel. Daar waar nodig zet je je kennis en expertise ook in bij overleggen met ketenpartners.

Jonx is een onderdeel van Lentis. Wil je weten hoe het is om bij Lentis te werken? Lees dan de ervaringen van collega's op onze website.


Jonx, onderdeel van Lentis biedt

 • Een prima arbeidsvoorwaardenpakket en een salaris dat is ingedeeld in FWG 65, conform de cao GGZ.
 • Een salaris tussen de € 3.760,- en € 5.734,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Veel interne ontwikkelmogelijkheden van Jonx trainingen, opleidingen en webinars tot expertteams, en een goede begeleiding: Er kan en mag veel als je initiatief toont.
 • Een werkomgeving waar interdisciplinaire samenwerking en een positief leerklimaat de nieuwe norm zijn. We hebben een goed georganiseerde medische staf als onderdeel van een brede professionele staf.
 • Een prettige dynamische werksfeer. Mogelijkheid tot deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Met dit programma kun je onder meer workshops volgen, met collega's sporten of een health-check doen.


"Je hoeft bij Jonx, onderdeel van Lentis niet de professional te blijven die je bij binnenkomst bent."

Dit ben jij

Jij houdt van afwisseling en uitdaging, complexe zorgvragen en crises interesseren je. Jij vindt het leuk om jeugdigen en hun gezinnen te onderzoeken en eventueel te behandelen. Je vindt het belangrijk de concrete behandeldoelen samen met jeugdige en gezin te bepalen en daar samen aan te werken. Omdat je ook als teamleider aan de slag gaat, is het belangrijk dat je goed bent in besluiten nemen, de lijnen uitzetten en collega's aansturen en coachen. En dat je graag zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
Herken je jezelf hier ook in:

 • Je hebt een diploma gz-psychologie, verpleegkundig specialist met BIG-registratie en geldige AGB-code of een diploma tot orthopedagoog generalist.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in het ggz-werkveld.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
 • Je hebt een rijbewijs. Dit is van belang omdat je laagfrequent inzetbaar dient te zijn voor de Spoed voor Jeugd-crisisdienst in de regio.

Belangstelling?

Als jouw interesse is gewekt, komen we graag met je in contact. Je cv en uitgebreide motivatie? Die zijn voor ons op dit moment nog niet het belangrijkste. Dus pak de telefoon als je eerst meer wilt weten of gewoon vrijblijvend kennis wilt maken. Een keertje meekijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met Milou Fiselier algemeen teamleider via 06-51130451 of Linda Kompagne teamleider inhoudelijke zaken via 06-51532633.

Liever schriftelijk reageren? Dat kan ook. Jouw reactie ontvangen we graag via het sollicitatieformulier.

Goed om te weten

 • Voor indiensttreding willen wij graag een verklaring omtrent gedrag ontvangen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink;
 • Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen naar referenties;
 • Wij werven graag zelf onze medewerkers, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature