Helpende - De Omloop (De Wiekslag)

Woonzorgcentrum de Wiekslag in Norg is onderdeel van zorggroep Dignis. Binnen de Wiekslag is er kleinschalig verpleeghuis (de Omloop).

Wie zijn wij?

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan.
In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners en cliënten hoog in het vaandel. Wij zoeken collega's die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Dit ga je doen als helpende bij Dignis

• Begeleiding en ondersteuning bij huishoudelijke en ADL-activiteiten;

 • Het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt op gebied van huishoudelijke en ADL-activiteiten;
 • Assisteren en ondersteunen bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de cliënt;
 • Het leveren van een bijdrage aan activiteiten om het wonen vorm te geven;
 • Het leveren van een bijdrage aan het realiseren van een veilige en rustige woonomgeving;
 • Bijzonderheden signaleren ten opzichte van het zorgplan en rapporteert hierover aan verzorgenden en (gedifferentieerd) verpleegkundigen.

Ben jij de helpende die wij zoeken?

Voor De Wiekslag in Norg zijn wij op zoek naar een enthousiaste helpende met een liefde voor werken met ouderen. Het betreft een dienstverband als helpende voor gemiddeld 20 tot 24 uur per week.

Hiervoor ben je bent in het bezit van een diploma helpende of vergelijkbaar (zorg). Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Verder heb je voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van huishouding en eenvoudige verzorgende taken. Daarnaast ben je nieuwsgierig, oplettend en heb je een flexibele instelling.


Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als helpende binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 25, con conform de CAO VVT;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

  Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
  Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Clariska Brantsma, locatiemanager, via tel.: 06-11951823.

  Geïnteresseerd?

  Je kunt tot en met 27 februari 2022 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 06-82763965.

  Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  Referenties opvragen kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure


Reageer op deze vacature