Psycholoog behandeldienst

Binnen de behandeldienst V&V wordt er multidisciplinair behandeling geleverd aan diverse doelgroepen: longstay psychogeriatrie (pg), gerontopsychiatrie chronische somatiek, palliatieve zorg, somatische revalidatie en dubbelzorg revalidatie (revalidatie bij cognitieve problematiek). De standplaatsen zijn: De Enk in Zuidlaren, het Heymanscentrum en ‘t Blauwbörgje in Groningen. Daar vanuit werken zij voor diverse (kleinschalige) woonvormen in Drenthe en de stad Groningen. Voor meer informatie over de locaties verwijzen wij u naar www.dignis.nl. Binnen de behandeldienst werken 10 specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast werken er specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen in opleiding. Voor somatische vragen binnen Lentis GGZ wordt een beroep gedaan op de artsen van het Medisch Centrum. De artsen verrichten werkzaamheden op de locaties Zuidlaren, Groningen en Winschoten. Het team bestaat uit 3 somatische artsen, twee verpleegkundig specialisten, een physician assistant en doktersassistentes.

Heb jij altijd al jouw expertise als psycholoog op meerdere locaties willen inzetten? Dignis is op zoek naar een psycholoog voor onze behandeldienst op verschillende locaties in de provincie Drenthe.


Ben jij de Psycholoog die wij zoeken?

Voor onze behandeldienst zijn wij op zoek naar een psycholoog voor gemiddeld 20 uren per week, regio Drenthe. De standplaats is Zuidlaren. Vanuit Zuidlaren zal je ook op een van de andere locaties in de regio Drenthe ingezet worden.
Hiervoor ben je in het bezit van een afgeronde (academische) relevante masteropleiding psychologie, inclusief BAPD aantekening.

 • Bij voorkeur heb je 3 tot 5 jaren ervaring als behandelend psycholoog in de ouderenzorg, en je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Ervaring van minimaal een jaar met het afnemen van NPO's en PO's.
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
 • Je beschikt over een respectvolle, gelijkwaardige en flexibele werkhouding.
 • Je bent in staat om methodisch en procesmatig te werken.
 • Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent klantgericht en kwaliteitsgericht.

Wat houdt de functie in?

 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen in nauwe samenwerking met de arts.
 • Het uitvoeren van behandelingen binnen een vaste context en begeleiden van individuele patiënten of systemen op basis van een behandelplan onder verantwoordelijkheid van hoofdbehandelaar.
 • Het uitvoeren van (neuro-)psychologisch onderzoek en inbrengen van conclusie en advies in het multidisciplinair behandelteam, gericht op begeleiding en eventueel het woon-/leefklimaat.
 • Het bieden van mediatieve therapie aan het verpleegkundig team en zorgen voor een optimaal behandelmilieu voor de patiënten.
 • Het leveren van een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de afdeling.

Wij hebben veel te bieden


Je werkzaamheden als psycholoog binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Dignis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 60, conform de cao VVT
 • De standplaats is Zuidlaren.
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van (online) trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen:
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.


  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

  Wij bieden jou een baan met afwisseling, en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
  Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Niessette Ridder, Manager medische dienst, telefonisch bereikbaar via 050-5214999 of 06-2110 5785.

  Geïnteresseerd?

  Je kunt tot en met 5 december reageren op deze vacature.

  Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881
  Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature