Verzorgende IG - 't Blauwbörgje (GP)

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken collega's die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Ben jij de energieke verzorgende IG die wij zoeken?

Wij zijn, binnen het verpleeghuis 't Blauwbörgje te Groningen, op zoek naar een energieke flexibele verzorgende IG met affiniteit voor psychiatrie en ouderen, die in staat is om te zorgen voor een fijn therapeutisch leefklimaat. Het aantal uren is in overleg.

We werken vanuit onze visie op (uitgestelde) belevingsgerichte zorg en zoeken een collega die hier een bijdrage aan wil leveren. Je bent positief, ondernemend, alert, initiatiefrijk en hebt oog voor kwaliteitsverbetering.

Dus ben jij die nieuwe collega die het erg leuk lijkt om te werken met onze doelgroep GP?
Sta je stevig in je schoenen, ben je daadkrachtig en vind je het leuk om samen te werken in een leuk en betrokken team? Is je enthousiasme toegenomen na het lezen van deze vacature? schroom dan niet! En klim in de pen.
Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.


Dit ga je doen als verzorgende IG bij Dignis.

 • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
 • Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij het therapeutisch leefklimaat waarin mensen een sterke behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
 • Ook zorg je voor een veilig en prettig woonklimaat waarbij je uitgaat van de wensen van de bewoner.
 • Er is volop ruimte om mee te denken hoe de zorg het beste geleverd kan worden. (dit doe je in teamverband )
 • Waar dat nodig is, geef je zorg en behandeling.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als verzorgende IG binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 35, conform de cao VVT;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Astrid Scheffer, locatiemanager, te bereiken via 06 21377901.

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 23 januari 2022 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature