Manager Inhoudelijke Zaken Jonx

Jonx, onderdeel van Lentis, biedt naast systeemgerichte kinder- en jeugdpsychiatrie tot 18 jaar ook autismezorg gedurende de gehele levensloop. De focus ligt op het bevorderen en optimaliseren van het ontwikkelingspotentieel van cliënten, gezinnen en naastbetrokkenen. De professionals van Jonx werken bij het beantwoorden van de zorgvraag graag en goed samen met alle betrokkenen in het netwerk van de cliënt.

Wil jij onderdeel zijn van en een actieve rol spelen in deze ontwikkelingen? Voor Jonx zijn wij op zoek naar een manager inhoudelijke zaken.

Jonx is op zoek naar jou!

Als manager inhoudelijke zaken beschik je over een afgeronde opleiding tot Kinder- en jeugdpsychiater/ Verpleegkundig Specialist/GZ- of Klinisch psycholoog. Je bent BIG-geregistreerd en je hebt bij voorkeur zeer ruime werkervaring met onder meer complexe doelgroepen binnen de GGZ.

Wij zoeken een manager inhoudelijke zaken die mensen kan inspireren en stimuleren en die weet hoe je goed en effectief met elkaar kan samenwerken. Jij bent daarin een betrouwbaar aanspreekpunt. Daarnaast is kennis nodig van ethiek, wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen.

We zoeken een manager die een coachende stijl van leidinggeven heeft waarbij de gemeen-schappelijke doelen voor een ieder helder zijn en men tevens de eigen bijdrage daarin ziet. Samenwerken is voor ons het waarderen van de bijdrage van anderen en het inzetten van elkaars vaardigheden om te komen tot optimale zorg.

Jij hebt als manager daarin een voorbeeldfunctie.

Ben jij iemand die in staat is om oprechte aandacht aan mensen te geven, hen wilt zien groeien waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd is en blijft. En kun je dit vloeiend combineren met de andere facetten van de zorg- en bedrijfsprocessen, dan willen we graag met jou in contact komen!


Dit ga je doen als manager inhoudelijke zaken

Als inhoudelijk manager geef je in samenwerking met de manager algemene zaken leiding aan teamleiders en professionals uit meerdere disciplines. Jij zorgt samen dat alles op rolletjes loopt en iedereen weet wat er van haar of hem verwacht wordt. Je geeft richting en sturing aan medewerkers in het kader van hun taakstelling en te bereiken resultaten.

En verder;

  • Draag je verantwoordelijkheid voor de behandelinhoudelijke beleids- en kwaliteitsaspecten;
  • Heb je nadrukkelijk aandacht voor de inhoudelijke samenhang tussen en de ontwikkeling van de verschillende onderdelen;
  • Ben je via het duaal management mede verantwoordelijk voor het totale beleid bij Jonx
  • Stimuleer, motiveer en daag je medewerkers uit tot een vraaggerichte, ondernemende en verantwoordelijke attitude en tot het behouden en vergroten van hun expertise.

Je staat er uiteraard niet alleen voor! Naast de nauwe samenwerking met de manager algemene zaken maakt je ook deel uit van het managementteam van Jonx.


We hebben veel te bieden

Jonx stelt hoge eisen aan haar medewerkers, daartegenover staan goede arbeidsvoorwaarden.
Je krijgt een goed salaris conform de cao GGZ en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van de genoten opleiding zal de inschaling plaatsvinden in de FWG functiegroep of AMS. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Tot slot bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je bent welkom!

Inge van Balkom (directeur Zorg & Bedrijfsvoering) vertelt je graag meer over Jonx, deze functie en je toekomstige collega's. Neem contact op via Jantina van Dalen (directie-assistente), telefoon: 050-4097034.

Solliciteren?

Online solliciteren is mogelijk tot en met maandag 13 december 2021 aanstaande.

Problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007.


Reageer op deze vacature