Verzorgenden IG - Flexpool voor geriatrische revalidatiezorg

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Dignis is HKZ gecertificeerd.

Dignis start een nieuwe flexpool voor een bijzondere doelgroep: de Geriatrische Revalidatiezorg. En daar hebben we jou bij nodig! Als Verzorgende IG heb jij graag de regie over jouw eigen rooster, maar wel met vaste contracturen. Jij hebt reeds ervaring met revalidatiezorg of grijpt deze uitdagende functie graag met beide (zorg)handen aan. Want één ding is zeker.. aan een leerzame omgeving geen gebrek. Zodoende heb jij jouw diploma Verzorgende IG op zak of zit jij in het 3e of 4e jaar van de HBO-V.

Wat je gaat doen

Samen met jouw collega's van de flexpool GRZ, ben jij als Verzorgende IG werkzaam op de revalidatie-afdelingen binnen Dignis. Deze 4 afdelingen bevinden zich allen in het woon- zorgcomplex Heymanscentrum, Groningen. Iedere afdeling heeft een aantal vaste medewerkers, die door het flexteam GRZ worden ondersteund. Jij bent dus flexibel werkzaam op alle 4 de revalidatie-afdelingen. Jouw leidinggevende is de manager van de afdeling Geriatrische Revalidatiezorg.

De doelgroep bestaat uit ouderen met een revalidatievraag, mogelijk gecombineerd met lichte psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek. In totaal zijn er +- 60 bedden beschikbaar, waarbij de cliënten een relatief korter verblijf hebben. Elke afdeling heeft zijn eigen specialisatie, zoals observatie&screening, neurorevalidatie, algemene revalidatie en dubbel zorg. Jij begeleidt de cliënten tijdens de revalidatie en voert hierbij verzorgende en verpleegkundige handelingen uit. Op de afdeling wordt hard gewerkt, maar is altijd ruimte voor een grapje tussendoor.

Binnen de revalidatie-afdelingen is dus redelijke wisseling van bedden en staat het nooit vast hoeveel bedden, wanneer bezet zijn. Wanneer er weinig bedden bezet zijn, bestaat de mogelijkheid dat je wordt ingezet op onze andere afdelingen en/of locaties in Groningen. Deze flexibiliteit willen we dan ook van jou vragen.


Wat we van jou vragen

  • een zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • minimaal 4 uur per week beschikbaar (contracturen in overleg)
  • een afgeronde opleiding Verzorgende IG of student HBOV vanaf 3e jaar;
  • Startdatum in overleg, rekening houdend met jouw opzegtermijn of andere zaken;
  • Flexibiliteit betreft het werken op andere afdelingen/ locaties in Groningen;
  • Goede communicatieve vaardigheden, een stevige persoonlijkheid en glimlach;
  • Creativiteit op de werkvloer;

Waarom jij ons zoekt

Dignis Zorg(t) met aandacht. Dit doen wij voor onze cliënten, maar ook zeker voor jou! Daarom krijg je bij ons als flexmedewerker in de functie van Verzorgende IG, een salaris conform CAO VVT in schaal 35. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.
Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Gaan we regelen. Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden, d.m.v. cursussen en opleidingen.

Verder biedt Dignis jou de mogelijkheid om financieel voordeliger door het leven te gaan. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.
Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.

Solliciteren en meer informatie

Zie jij jezelf werken met deze veelzijdige doelgroep op een uitdagende en afwisselende functie? Gebruik dan gelijk de button 'solliciteer direct'.
Nadere informatie over de vacature is verkrijgbaar bij Anita Dijkman, via: a.dijkman@lentis.nl. Meer informatie over Dignis: www.dignis.nl
Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.

Over Dignis

Dignis zorg(t) met aandacht voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. Als dit niet meer kan, zetten wij de zorg voort in onze diverse kleinschalige woonvormen. Onze verpleeghuizen, verzorgingshuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en Noord-Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Dignis is onderdeel van Lentis.


Reageer op deze vacature