Flexplanner

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Dignis is HKZ gecertificeerd.

Wie zijn wij?

Het team Dignis Plan&Flex ondersteunt de locaties en zorgthuis teams bij de inzet van vast en flexibel personeel, dit vanuit het gedachtegoed van capaciteit- en roostermanagement. Dignis Plan&Flex maakt momenteel een transitie door gekoppeld aan het door Plan&Flex zelf beschreven herstructureringsplan. Interne en externe werkwijzen zijn aan het veranderen: er gaat gewerkt worden vanuit een klant- leveranciers relatie.
Op dit moment zijn er acht planners aan het werk, waarvan twee flexplanners. Naast dat deze groep een team is werken zij ook allemaal in duo's. Deze duo's stemmen zaken zoals vakantie met elkaar af, zodat er altijd een planner voor een locatie aanwezig is.

Wie zoeken wij?

De afdeling Dignis Plan&Flex, bestaand uit 9 planners, is per direct opzoek naar een nieuwe collega flexplanner, eerst een jaar contract met mogelijkheid op een vast dienstverband. Wij verwachten dat jij al enige jaren ervaring als planner met je meebrengt, zodat je snel ingewerkt bent op jouw nieuwe werkplek. Je plant voor de flexibele inzet binnen Dignis, onze flexpoule. Je schakelt met planners van de vaste afdelingen, dat zijn de thuiszorg, somatiek, PG en revalidatie afdelingen. Onze locaties zitten zowel in Groningen als Drenthe. Daarnaast heb je veel contact met uitzendbureaus. Om deze klus te klaren moet jij 28/32 uur beschikbaar zijn en je werkt op onze locaties in Groningen.

Functie-eisen:

 • MBO gediplomeerd;
 • Kennis van en ervaring met verschillende ICT toepassingen;
 • Kennis van wet en regelgeving en de in de CAO (VVT) benoemde relevante regels met betrekking tot planning/verlof/arbeidstijdenwet;
 • Ervaring met het roosterprogramma ONS is een absolute pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een zakelijke, maar positieve houding;
 • Proactief kunnen handelen en adviseren;
 • Stressbestendig en oplossingsgericht.

Wat ga jij doen?

Als flexplanner ben jij de schakel tussen de planners van de vaste teams, de uitzendbureaus en de flexmedewerkers. Je bent in staat om professioneel en helder te communiceren naar alle belanghebbende partijen. Je kan snel schakelen, maar ben ook goed in staat om lange termijn te denken vanuit capaciteitsmanagement/planning.

Taken:

 • Het uitvoeren van mutaties binnen het rooster, zoals verlof en scholing;
 • Schakelen met uitzendbureaus, vaste planners en medewerkers over het rooster;
 • Waken voor een gezond rooster en een goede werk-privé balans voor de flexmedewerkers;
 • Het signaleren van uitdagingen in de planning en het creatief bedenken van oplossingen;
 • Alert zijn in de samenwerking met uitzendbureaus, er boven op zitten, snel schakelen en doorzetten;
 • Nauw contact onderhouden met je collega planners;
 • Een vertrouwensband creëren met de flexmedewerkers, waarbij een open cultuur wordt gewaarborgd;
 • Het uitvoeren van allerlei bijkomende administratieve taken.

Wat bieden wij?

Een boeiende en dynamische baan in een professionele werkomgeving met veel ruimte voor vindingrijkheid.

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 40, conform de cao VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO VVT Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis/Dignis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Het betreft een dienstverband voor, in eerste instantie, bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Stephanie Bindervoet, teamleider Dignis Plan&Flex telefoon: 06 57752704

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 01 augustus 2021.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 31.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je rechtstreeks bellen met de HR assistent via tel.: 050-409 7881.


Reageer op deze vacature