Kwaliteitsverpleegkundige - De Wiekslag

Woonzorgcentrum de Wiekslag in Norg is onderdeel van zorggroep Dignis. Binnen de Wiekslag is er kleinschalig verpleeghuis (de Omloop).

Wie zoeken wij?

Ben jij een ambitieuze HBO-verpleegkundige die zich graag wil ontwikkelen en oog heeft voor kwaliteitsverbetering en innovatie? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren op de uitdagende functie van Kwaliteitsverpleegkundige!
Het gaat om een dienstverband vooralsnog ten behoeve van De Wiekslag te Norg, voor gemiddeld 32 uur per week.

Wat houdt de functie in?

In deze functie bied je individuele en teamgerichte ondersteuning en coach je zorgmedewerkers in het kader van verbetering van de kwaliteit van zorg. Je bent in staat om medewerkers in groepsverband te instrueren en enthousiasmeren en je bent goed in samenwerken met en het begeleiden van collega's op zorginhoudelijke thema's.

Je signaleert, geeft feedback en creëert bewustwording rondom kwaliteit en bejegening. Je maakt verbeterplannen op basis van je bevindingen en analyses en krijgt de ruimte om bezig te zijn met kwaliteitsplannen. Je instrueert en ondersteunt de zorgmedewerkers bij de interpretatie en analyse van de zorginhoudelijke en kwaliteitsgegevens.
Je werkt nauw samen met de collega's in het team kwaliteit en ontwikkelingen en verricht, indien noodzakelijk, verpleegtechnische handelingen.


Hiervoor

• Heb je minimaal een HBO-verpleegkunde diploma (niveau 5) en heb je kennis en ervaring op het gebied van complexe chronische ouderenzorg;

  • Ben je in het bezit van een BIG registratie;
  • Heb je kennis van en werkervaring met kwaliteit van zorg en ontwikkelingen binnen de zorg;
  • Ben je op de hoogte van relevante wet¬ en regelgeving en ontwikkelingen m.b.t. het vakgebied;
  • Beschik je over de eigenschappen professionaliteit, organisatiesensitiviteit, samenwerken, nieuwsgierigheid, oplettendheid, creativiteit en improvisatievermogen;
  • Beschik je over coachende vaardigheden;
  • Heb je ambities met betrekking tot professionele ontwikkeling en je bent bereid tot het volgen van scholing.

Wat bieden wij?

Een boeiende en dynamische baan in een professionele werkomgeving met veel ruimte voor vindingrijkheid en doorgroeimogelijkheden.
Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 50, conform de CAO VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO VVT. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Clariska Brantsma, locatiemanager, via tel.: 06-11951823.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 20 juni aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtstreeks bellen met de HR assistent via tel.: 06-82763965.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.


Reageer op deze vacature