Gezondheidszorgpsycholoog – Basis GGZ Groningen en/of Winschoten

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cliënt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken? Binnen de Basis GGZ Lentis bieden we diagnostiek en generalistische behandelingen bij lichte tot matig-ernstige, niet complexe psychische stoornissen, met momenteel 13 spreekuurlocaties in de stad en regio Groningen en sinds kort ook in Drenthe en Friesland, waar onze ambitie is om verder uit te breiden. Het uitgangspunt is goede samenhangende zorg te organiseren rond de mens met psychische problematiek, zodat deze snel en effectief kan worden behandeld. Binnen de Basis GGZ kunnen cliënten terecht die na een doelgerichte, kortdurende behandeling weer zelfstandig verder kunnen. Bij een deel van de patiënten kan face-to-face behandelen gecombineerd worden met eHealth of groepsbehandelingen.

Dit ga je doen als GZ-psycholoog

Samen met je collega's van het behandelteam, het netwerk van de client, het sociaal domein en de specialistische GGZ zet je je in om een succes te maken van de Basis GGZ Lentis.

Verder houd je je bezig met het:

 • Voeren van intakegesprekken, diagnosticeren en classificeren (DSM);
 • Adviseren van de client en de huisarts over de indicatiestelling, behandeling, en verwijzing;
 • Uitvoeren van individuele en groepsbehandelingen, ook middels onlinemodules;
 • Regiebehandelaar zijn over de uitvoering van behandelingen van de basispsycholoog;
 • Bieden van consulten aan verwijzers en instellingen;
 • Kortdurende en doelgerichte behandelrelaties tot stand brengen, onderhouden en afbouwen;
 • Zo nodig deelnemen aan interne en of externe werkgroepen, platformen en projecten;
 • Ontwikkelen van de inhoud van de Basis GGZ samen met collega's gezondheidszorgpsychologen;
 • Geven van EMDR behandelingen;
 • Eigen caseload opbouwen binnen de kaders van de Basis GGZ.

Ben jij die nieuwe collega?

Wij zoeken voor onze locatie stad Groningen en/of Winschoten een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Je contractomvang tussen de 8 en 36 uren per week bepalen wij graag in overleg met jou.

Het lukt jou om in samenwerking met de client bij kortdurende trajecten tot een passend antwoord te komen op de concrete hulpvraag. Verder ben jij initiatiefrijk en heb je een samenwerkingsgerichte houding richting het team en onze samenwerkingspartners. Dit maakt ook dat jij verbindend kunt werken en actief gericht bent op het maken en behalen van (team)resultaten.


Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als GZ-psycholoog binnen ons team vragen om veel flexibiliteit, creativiteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 65, conform de cao GGZ;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;\
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wil je meer over ons weten? Wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Pepijn Baselmans (GZ-psycholoog) via 050 522 32 98 (secretariaat).
.Wil je zelf ervaren hoe het bij ons is? Loop dan gerust een dagje met ons mee.

Geinteresseerd?

Jij wilt toch deze leuke baan? Je kunt tot en met zondag 30 januari 2022 reageren op deze vacature.
Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007.
Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050 - 4097881.


Reageer op deze vacature