Senior gedifferentieerd verpleegkundige

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cliënt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken? Binnen de Basis GGZ Lentis bieden we diagnostiek en generalistische behandelingen bij lichte tot matig-ernstige, niet complexe psychische stoornissen, met momenteel 13 spreekuurlocaties in de stad en regio Groningen en sinds kort ook in Drenthe en Friesland, waar onze ambitie is om verder uit te breiden. Het uitgangspunt is goede samenhangende zorg te organiseren rond de mens met psychische problematiek, zodat deze snel en effectief kan worden behandeld. Binnen de Basis GGZ kunnen cliënten terecht die na een doelgerichte, kortdurende behandeling weer zelfstandig verder kunnen. Bij een deel van de patiënten kan face-to-face behandelen gecombineerd worden met eHealth of groepsbehandelingen.

Dit ga je doen als senior gedifferentieerd verpleegkundige (SPV)

Samen met je client werk jij eraan om tot een passende begeleiding op de concrete zorgvraag te komen. Daarbij kost het je geen moeite om de regie bij de client te laten en wanneer nodig creatief uit de hoek te komen.
Verder:

 • weet je een eigen professioneel en relevant netwerk op te zetten;
 • draag je bij aan het bevorderen van de bekendheid van ons effectieve behandelaanbod;
 • zorg jij voor een goede relatie en heldere communicatie met verwijzers;
 • en participeer je in de 24uurs crisisdienst.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?

Wij zoeken voor onze locatie stad Groningen en/of Delfzijl een senior gedifferentieerd verpleegkundige (SPV). Je contractomvang tussen de 24 en 36 uren per week bepalen wij graag in overleg met jou.
Je ben BIG-geregistreerd en beschikt over een HBO Verpleegkunde diploma aangevuld met het diploma SPV, MGZ of Gedifferentieerd GGz-verpleegkundige. Ook heb je ruime aantoonbare werkervaring met (complexe) psychiatrische problematiek en kent het ambulante werken. Je werkt uitstekend in teamverband, maar je kan ook heel zelfstandig en solistisch werken en neemt initiatief en zet je in voor het behalen van (team)resultaten. Je bent dan ook zeer flexibel en kunt je zonder problemen aanpassen aan veranderingen binnen de ggz.

Daarnaast pas je in ons team wanneer je:

 • Kennis van psychiatrische classificatie up-to-date is, de ontwikkelingen in de ggz nauwgezet bijhoudt en op de hoogte bent van de bestaande wet- en regelgeving en de sociale kaart;
 • Zowel binnen als buiten Lentis een prettige samenwerking met samenwerkingspartners onderhoudt;
 • Je interesse hebt in en op de hoogte bent van de nieuwe (elektronische) werkwijzen.

Wij hebben veel te bieden

Door jouw inzet worden mensen met psychische problemen snel geholpen en de ontwikkeling van de Basis GGZ bevorderd. Dat waarderen we zeer. We bieden je daarom direct een vast contract aan. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 55, conform de cao GGZ;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Hittina Bootsma (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer
06-51758507. Zij vertelt je graag meer.

Je kunt op afspraak ook langskomen om kennis te maken en eventueel een dag(deel) met ons meelopen.

Geinteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot woensdag 23 juni aanstaande.
Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.


Reageer op deze vacature