teamleider - Jonx


Resultaatgericht, betrouwbaar en inspirerend: is dit jouw spiegelbeeld?

Jonx is op zoek naar jou!Als teamleider algemene zaken beschik je over een relevante HBO opleiding aangevuld met een managementopleiding op post- HBO niveau. Jij bent het gewend om coachend leiding te geven en bij voorkeur heb je al binnen de GGZ gewerkt. Daarnaast:

  • Vind je resultaat en kwaliteit belangrijk;
  • Plan en organiseer je goed;
  • Ben je op de hoogte van de regelgeving binnen de zorg en leef je deze na;
  • Moedig je ideeën voor verbeteringen aan en implementeer je deze;
  • Kun jij op inspirerende en motiverende wijze het beste uit je team te halen, prestaties en competenties ontwikkelen en verbeteren;
  • Weet jij een hecht en dynamisch team te vormen.

Dit ga je doen als teamleiderAls teamleider algemene zaken geef je leiding aan twee multidisciplinaire teams van zorgprofessionals. Jij zorgt samen met de inhoudelijke teamleiders dat alles op rolletjes loopt en iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Je team is voortdurend op de hoogte van de doelstellingen en je motiveert en enthousiasmeert je collega's om deze gezamenlijk te halen.

Verder:

  • Zorg je dat jouw team in optimale vorm is. Daarom ben je continue in contact met je team. Voer je o.a. selectiegesprekken, verzuimgesprekken en gesprekken over bewaken van de kwaliteit van zorg.
  • Zorg je dat de zorgverlening soepel verloopt met de gewenste resultaten. Je houdt de bedrijfsvoering en gemaakte afspraken in de gaten, signaleert knelpunten in samenwerken en/of functioneren van het team en doet voorstellen tot verbetering
  • Ben je het visitekaartje van Jonx bij gemeentes, scholen en andere organisaties.

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Je werkt integraal samen met de andere leidinggevenden en de manager Jonx Ambulant.


We hebben veel te biedenAls teamleider algemene zaken zorg je dat de zorgprofessionals hun werk kunnen doen binnen een inspirerende omgeving en een hecht team. Dat waarderen we enorm. Je krijgt een goed salaris conform de cao GGZ, ingedeeld in FWG functiegroep 60 en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot bieden we bij Jonx een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar onder valt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen voor bijvoorbeeld een fiets, laptop/telefoon, fitnessabonnement, pensioenregeling, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Je bent welkom!Neem voor meer informatie contact op met Mario Fokkens (manager algemene zaken) via 050-4097868. Hij vertelt je graag meer!

Solliciteren?Solliciteren kan online tot en met zondag 16 mei aanstaande.

Bij de selectieprocedure maken we gebruik van de Pi-Company Talent Match Premium.

Problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007.


Reageer op deze vacature