Psycholoog / orthopedagoog


Wie zoeken wij?Voor ons enthousiaste, jonge en ambitieuze afdeling Jonx Ambulant zijn wij op zoek naar een ervaren psycholoog / orthopedagoog voor 32 uur in de week voor de duur van 7 maanden met daarna de mogelijkheid tot een vast contract.

Als behandelaar ben je bedreven in uiteenlopende problematiek zoals ASS, angst, stemming, trauma en aandacht- en concentratieproblemen. Je vindt het een uitdaging om binnen een multidisciplinair team samen met jongeren en ouders vragen rondom kinder-psychiatrische problematiek te verhelderen en hiervoor passende behandeling te bieden.

Daarnaast ben je in staat om gezamenlijk met ketenpartners afstemming te zoeken en de lijnen kort te houden omtrent diagnostiek en behandeling.

Je hebt een afgeronde opleiding tot basispsycholoog inclusief aantekening psychodiagnostiek of master orthopedagogiek met aantekening diagnostiek. Een afgeronde basiscursus CGT is een pre. Een VOG verklaring, inschrijving in het SKJ register en ervaring binnen het werkveld kinder- en jeugdpsychiatrie zijn vereist.


Wat houdt de functie in?

  • Het verrichten van intakes en adviesgesprekken.
  • Het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek.
  • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen.
  • Participeren in een multidisciplinair behandelteam.
  • Schoolobservaties en schoolgesprekken.
  • Adviesgesprekken, al dan niet samen met andere disciplines.
  • Samenwerken met gemeentelijke jeugdconsulenten, onderwijs en andere ketenpartners.
  • Actieve bijdrage leveren aan innovatie op diverse gebieden en de doorontwikkeling van het team.

Wat bieden wij?Een enthousiast, gedreven en gezellig team, waar veel verschillende disciplines werkzaam zijn. Vanuit kracht en affiniteit vullen teamleden elkaar goed aan, wat de kwaliteit van de behandeling ten goede komt.

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 60, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!Zelfs bij lichte belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Lotte de Voigt (teamleider algemene zaken locatie Groningen en Stadskanaal) via 06-15876684 en / of via Milou Fiselier (teamleider algemene zaken Hoogezand en Noord-Oost) via 06-51130451.

Geinteresseerd?Je kunt tot en met 9 mei aanstaande reageren op deze vacature.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007.

Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR assistent via tel.: 050 - 4097072.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature