Opleidingsplaats(en) tot psychiater

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Ben je arts en op zoek naar optimale ontwikkel- en keuzemogelijkheden aansluitend bij jouw belangstelling? Wil jij psychiater worden bij een grote dynamische GGZ organisatie met een rijke historie en eigentijdse innovatie? Dan is GGZ organisatie Lentis in Groningen de ideale plek!


Voor het jaar 2021 zijn er nog enkele opleidingsplaatsen beschikbaar.

Het vak psychiatrie is door maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen steeds in beweging. Voor de psychiater zijn er - veel keuzemogelijkheden in deelgebieden van de psychiatrie, ook later in de beroepscarriere. Lentis biedt al vele jaren een landelijke en Europees erkende opleiding tot psychiater Waarom in opleiding bij Lentis?
Lentis biedt de volledige opleiding tot psychiater, die al jarenlang hooggewaardeerd wordt door AIOS. Tijdens de opleiding wordt uitgegaan van de interesses, wensen en behoeften van de AIOS. We bieden state of the art kennis en vaardigheidstrainingen ten behoeve van optimale hulpverlening aan patienten. Je leert bij Lentis de wetenschappelijke (neuroscience), wetenschapsfilosofische (ethische), psychologische (psychotherapeutische) en sociaal-psychiatrische aspecten van het vak. Naast de basisopleiding bestaat de mogelijkheid tot verdere specialisering, profilering, wetenschappelijk onderzoek of ontwikkelen van management vaardigheden. Er is een nauwe samenwerking met instellingen uit de regio.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rikus Knegtering (Hoofdopleider) of met Rogier Hoenders (plaatsvervangend opleider) via het secretariaat van de opleiding (Ellen Klein),
a-opleiding@lentis.nl | 06-22567189. Welkom, als je eerst een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek.

Online informatie over de opleiding tot psychiater bij Lentis is te vinden via: https://www.werkenbijlentis.nl/opleidingen/opleiding-psychiater/

Geinteresseerd?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Bijna afgestudeerd als arts? Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je solliciteren? Schrijf een brief en stuur deze vergezeld van je CV naar de Hoofdopleider psychiatrie Lentis, t.a.v. Dr. H. Knegtering, mail naar A-opleiding@lentis.nl


Reageer op deze vacature