gedifferentieerd verpleegkundige / ambulant agogisch begeleider

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx is een onderdeel van het cluster Jonx Autisme. Het ATN biedt specialistische ambulante diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een autisme spectrumstoornis, hun gezinsleden en andere betrokkenen. We hebben vestigingen in Drachten, Groningen en Hoogeveen. Vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met anderen en wetenschappelijk onderzoek staan hoog in ons vaandel. Het ATN Groningen heeft het keurmerk TOPGGz.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met lef.
Durf jij het aan om ....out of the box te kijken, zelfstandig te werken en de samenwerking te zoeken?

Voor onze locatie, ATN Drenthe, in Hoogeveen zijn wij per 1 juni 2021 (zwangerschapsvervanging) op zoek naar een gedifferentieerd verpleegkundige / ambulant agogisch begeleider die ons autreach team wil komen versterken.

Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO-V of HBO-SW aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van (complexe) psychiatrische problematiek en behandeling. Kennis van autisme spectrumstoornissen en ervaring met ambulante hulpverlening en acute zorg is noodzaak. Daarnaast beschik je over crisisbestendigheid, daadkracht en zeer goede contactuele vaardigheden. Je bent enthousiast en je hebt een proactieve inslag. Ook ben je in bezit van rijbewijs en auto.


Wat houdt de functie in?

  • Je stelt een (deel)behandelplan op en co��rdineert de uitvoering of voert de behandeling zelf uit.
  • Neemt deel aan multidisciplinair overleg en hebt een co��rdinerende rol in het zorgproces en/of behandeltraject rondom de toegewezen cli��nten.
  • Je behandelt cli��nten met ASS al dan niet met meervoudige en/of complexe psychosociale problematiek met hun systemen.
  • Je voert individuele behandelonderdelen uit op locatie maar vaak in de thuissituatie.
  • Je voert groepsgerichte behandelonderdelen uit.
  • Je signaleert eventuele veranderingen en bijzonderheden in de cli��ntsituatie, treedt handelend op in acute- en crisissituaties.
  • Je draagt zorg voor adequate verslaglegging en registratie.
  • Je helpt mee aan het door ontwikkelen van ons ambulante team.
  • Je neemt deel aan het multidisciplinair behandelteam.
  • Als verpleegkundige verricht je de somatische screening (volwassenen en jeugd) binnen de diagnostiek fase.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 50, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst in het kader van zwangerschapsvervanging voor 32 uur per week.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Anita Schulte GZ-psycholoog en inhoudelijk teamleider, telefoonnummer 0528 229930 (secr) of via email: akm.schulte@lentis.nl
Anneke van Diermen, teamleider algemene zaken, telefoonnummer 06 23123486 of via email: a.vandiermen@lentis.nl

Ge��nteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 14 maart 2021.
Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13:00 uur via 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.


Reageer op deze vacature