GZ-psycholoog - PsyQ

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ-organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Groningen, Emmen, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Hilversum en Arnhem. PsyQ staat voor specialistische, respectvolle en toegankelijke SGGZ. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers toegewijd en gedreven zijn. Binnen PsyQ is er veel aandacht voor nomothetisch werken, effectmeting en continue ontwikkeling.

Ben jij een GZ - psycholoog die interesse heeft in het werken binnen de GGZ? Vind je het fijn om je eigen stijl te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Werken bij PsyQ Emmen betekent dat je een hecht team van overwegend jonge psychologen gaat ondersteunen bij de uitvoering van planbare zorg. Wij geloven in de kracht van verbinding met elkaar en samen de klus klaren.

Ben je een GZ-psycholoog, die graag in een hecht team van overwegend jonge psychologen meewerkt aan de uitvoering van planbare poliklinische zorg, dan willen we je graag ontmoeten. Wij geloven in de kracht van verbinding met elkaar en samen de klus klaren.
Bij ons is professionele ontwikkeling en persoonlijke groei een vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Onze overtuiging is dat therapeuten het meest effectief zijn als zij persoonlijk in hun kracht zitten. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulpverlening en de financi��le gezondheid van de afdeling. PsyQ Emmen is onderdeel van een grote organisatie maar kan door haar taakvolwassenheid redelijk autonoom functioneren en toch ook profiteren van de voordelen die een grote instelling biedt.

Dit ga je doen als GZ-psycholoog bij PsyQ

Bij PsyQ Emmen behandelen we de meest voorkomende psychische klachten met de gebruikelijke behandelmethodieken. In onze werkomgeving krijg jij de vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen. Zo kom je het beste tot je recht. Het werk blijft afwisselend doordat je bij PsyQ Emmen te maken krijgt met een divers scala aan klachten.


Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding en registratie in het kader van de wet BIG als GZ-psycholoog;
  • Op constructieve wijze kan jij het contact met de doelgroep aan gaan en onderhouden. Je hebt een flexibele instelling en een op samenwerking gerichte werkhouding, maar vindt het ook prettig in een zelfstandige werkomgeving je behandelingen te doen.
  • Tact, luisteren, invoelend vermogen, motiveren tot en stimuleren in gedragsverandering zijn sociale vaardigheden die je goed beheerst.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als gezondheidszorgpsycholoog binnen ons team vragen veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je een contract aan voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 32 uren per week. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

  • Een salaris dat is ingedeeld in FWG functiegroep 65, conform de CAO GGZ;
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, die je ook kunt gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
  • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Zelfs bij lichte belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Met alle plezier mag je een dagje meelopen en zelf ervaren hoe het bij ons is. Je kunt contact opnemen met Cees van de Grift, klinisch psycholoog en met trots vestigingsmanager van PsyQ Emmen.
Mailen mag natuurlijk ook naar mijn adres cthg.vandegrift@Emmen.psyq.nl.

Ge��nteresseerd?

Je kunt tot en met 18 maart reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097310.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Sollicitatiegesprek vanuit huis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat PsyQ het sollicitatiegesprek omzet in een videogesprek. Dit wordt vermeld in de uitnodiging van het sollicitatiegesprek.


Reageer op deze vacature