verzorgende of verpleegkundige oproepkrachten - zorgthuis Annen

Dignis Zorg Thuis+ werkt in kleine, herkenbare teams met voor de cli��nt vertrouwde mensen. Elk team bestaat uit ervaren verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundige(n). Werken in de wijkverpleging bij Dignis Zorg Thuis+ betekent diversiteit, creativiteit en uitdaging. Naast de somatiek staan wij vooral bekend om het helpen van mensen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier thuis blijven wonen. Ook bieden wij individuele begeleiding vanuit de WMO. Hiervoor werken wij nauw samen met huisartsen, hulpverleners en zijn wij de rechterarm van andere teams binnen Lentis zoals Team 290, ATN en FACT. In 2019 zijn wij gestart met de nieuwe koers binnen Dignis, o.a. betekent dit een verandering van aansturing, richting zelforganisatie. In 2019 zijn wij gestart met de nieuwe koers binnen Dignis, o.a. betekent dit een verandering van aansturing, richting zelforganisatie.

Wie zoeken wij?

Voor ons team Zorg thuis Annen zijn we op zoek naar Verzorgende en Verpleegkundige oproepkrachten.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige, met BIG registratie. Je voelt je betrokken bij onze oudere cli��nten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op de eigen werk, Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.

Ons werk draait om onze cli��nten. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.


Wat houdt de functie in?

 • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cli��nten is je hoofdtaak.
 • Wij willen onze cli��nten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
 • Waar dat nodig is, geef je zorg en behandeling, hierbij volg je het zorg/ leefplan dat voor elke cli��nt is opgesteld.
 • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van de cli��nten.
 • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/ leefplan

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als verzorgende IG en Verpleegkundige binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 35 (verzorgende) FWG 45 verpleegkundige, conform de cao VVT;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Liselotte Ploeger, zorgmanager, te bereiken via l.ploeger@lentis.nl.

Ge��nteresseerd?

Je kunt tot en met 18 april 2021 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature