Verzorgende - Zorgthuis Paddepoel

Dignis Zorg Thuis+ werkt in kleine, herkenbare teams met voor de cliënt vertrouwde mensen. Elk team bestaat uit ervaren verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundige(n). Werken in de wijkverpleging bij Dignis Zorg Thuis+ betekent diversiteit, creativiteit en uitdaging. Naast de somatiek staan wij vooral bekend om het helpen van mensen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier thuis blijven wonen. Ook bieden wij individuele begeleiding vanuit de WMO. Hiervoor werken wij nauw samen met huisartsen, hulpverleners en zijn wij de rechterarm van andere teams binnen Lentis zoals Team 290, ATN en FACT. In 2019 zijn wij gestart met de nieuwe koers binnen Dignis, o.a. betekent dit een verandering van aansturing, richting zelforganisatie. In 2019 zijn wij gestart met de nieuwe koers binnen Dignis, o.a. betekent dit een verandering van aansturing, richting zelforganisatie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken, voor gemiddeld 16 uren per week, een enthousiaste Verzorgende IG, ten behoeve het extramurale zorg team in Paddepoel. Je bent een gediplomeerd verzorgende IG die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied. Ons werk draait om onze clienten. Binnen Dignis willen we onze clienten iedere dag de beste zorg geven. Spreekt je dit aan? Dan ontmoeten we je graag!


Wat bieden wij?

Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Staan we open voor hun ideeen, behoeftes en initiatieven.
Wij bieden je een vast contract en een salaris in FWG functiegroep 35 (CAO VVT). Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd mits voldaan wordt aan de functie-eisen en competenties voor deze functie.
Wij bieden een spannende, uitdagende en leerzame ervaring. Die uitdaging zit in onze manier van werken, met kleine teams, en onze ambitie deze teams te laten groeien naar zelforganisatie. Durf jij dit aan?


Vragen? Meelopen?

Spreekt deze spannende vacature je aan? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.
Een nieuwe baan, wij snappen dat dat een hele stap is. Daarom kan je vrijblijvend met ons in gesprek gaan, of een dag meelopen om te kijken of onze organisatie bij jou past en of de locatie je bevalt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met zorgmanager Liselotte Ploeger, via 06-1003 8045.

Geinteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 23 januari 2022 aanstaande. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, via 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtstreeks bellen met de betreffende HR assistent via tel.: 050-4097051.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven. Omdat wij ontwikkeling en mobiliteit belangrijk vinden, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Referenties opvragen kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Reageer op deze vacature