Psychodiagnostisch werker PsyQ Groningen

PsyQ is een vernieuwende aanbieder van toegankelijke specialistische en basis geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen. PsyQ wil een positieve bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van haar cliënten. Dit doen wij door effectieve en betaalbare zorg te leveren. Het herstel van het functioneren van de cliënt is daarbij ons belangrijkste uitgangspunt, waarbij we gebruik maken van evidence-based behandeling. Centraal in de visie en werkwijze van PsyQ staan cliëntenparticipatie, evidence based werken, effectmeting en een continue ontwikkeling van de professional. We werken in multidisciplinair verband en hechten veel waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring door professionals. PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle. Het team van PsyQ Groningen Bij PsyQ Groningen hebben wij een prettige werksfeer met fijne collega?s. Ons deskundige en betrokken multidisciplinaire team, bestaat uit (gz-/klinisch) psychologen, verpleegkundig specialist, psychiater en ambulant hulpverleners, ondersteund door een secretariaat. PsyQ Groningen heeft behandelprogramma?s voor ADHD, angststoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma en somatiek & psyche.

Dit ga je doen als psychodiagnostisch werker bij PsyQ Groningen

? Het verrichten, uitwerken en rapporteren van psychodiagnostisch onderzoek. De vraagstellingen liggen op het gebied van cognitief, neuropsychologisch, ontwikkelings- en persoonlijkheidsonderzoek en worden verricht onder supervisie van een klinisch psycholoog of gezondheidszorgpsycholoog;
? Beheren van het testmateriaal en het bijhouden van vakkennis;
? Het samen met de andere diagnostiek collega's draaiende houden en verder ontwikkelen van de diagnostiekafdeling;
? Verrichten van overige administratieve werkzaamheden in het kader van het psychodiagnostisch onderzoek;
? Het, indien van toepassing, inwerken en begeleiden van stagiaires psychologie op het gebied van testafname en verwerking.


Ben jij de psychodiagnostisch werker die wij zoeken?

Voor het psychodiagnostisch centrum van PsyQ in Groningen zijn wij op zoek naar een psychodiagnostisch werker voor 16-24 uur per week. Je komt te werken binnen een dynamisch en kundig team waarbij je te maken krijgt met een diverse doelgroep.

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO opleiding Toepaste Psychologie, Academie Mens en Arbeid (AMA) of over een andere relevante opleiding die voorkomt in de beroepentabel DBC GGZ. Je hebt tevens ruime ervaring in het afnemen en interpreteren van (neuro)psychologische instrumenten, hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een nauwkeurige manier van werken. Je bent een pro-actief persoon die de diagnostiek binnen de afdeling goed kan uitdragen, de processen kan coördineren en daarbij het overzicht kan behouden. Tot slot heb je tact, geduld en creativiteit in het kunnen motiveren van patiënten.


Wij hebben veel te bieden

Het Psychodiagnostisch centrum is in 2019 opgericht als nieuwe afdeling bij PsyQ waarbij de diagnostiek gedaan wordt die te complex is voor de verschillende behandelprogramma's. Het doel is om patiënten bij wie er na reguliere diagnostiek nog geen matching op behandelprogramma of instelling mogelijk is, naar gepaste zorg toe te leiden. We proberen specialistische diagnostische kennis te bundelen en op termijn ook te verspreiden via opleiding. We zijn begonnen met een klein team met mogelijk in de toekomst de ambitie uit te breiden naar afdelingen buiten PsyQ.

Werken als psychodiagnostisch werker betekent dat je gaat werken in een specialistisch generalistisch team met fijne collega's en een goede werksfeer. Je standplaats wordt Groningen waar je 16-24 uur per week gaat werken. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd. En verder:
? Een salaris dat is ingedeeld in FWG 45, conform de cao GGZ;
? Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
? Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
? De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
? Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;
? De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Met alle plezier mag je een dagje meelopen en zelf ervaren hoe het bij ons is. Je kunt hiervoor contact opnemen met Petra van Driesum, klinisch psycholoog (maandag en woensdag) of met Baukje Meijer, klinisch psycholoog (dinsdag en donderdag) via telefoonnummer 050 522 33 44.

Je kunt tot en met 27-09-2020 reageren op deze vacature. Ondervindt je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097310.


Reageer op deze vacature