Verzorgende IG 't Blauwborgje Groningen

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken collega?s die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Dit ga je doen als verzorgende IG bij Dignis.

? De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
? Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
? Waar dat nodig is, geef je zorg en behandeling.
? Je volgt hierbij het zorg/leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.
? Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
? Daarnaast verricht je verpleegtechnische handeling conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan.


Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Wij zijn, ten behoeve van 't Blauwbörgje te Groningen, op zoek naar een enthousiaste, deskundige verzorgende IG, voor gemiddeld 28 tot 32 uur per week.

We werken vanuit onze visie op belevingsgerichte zorg en zoeken een collega die hier een bijdrage aan wil leveren. Je bent positief, ondernemend, alert en initiatiefrijk en hebt oog voor kwaliteitsverbetering.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.


Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als verzorgende IG binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

  • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 35, conform de cao VVT;
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
  • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
  • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Astrid Scheffer, locatiemanager, te bereiken via 06 21377901.

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 17 januari 2021 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature