Verzorgende IG Heymanscentrum GRZ

Uitgaan van de wensen van ouderen. Dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Het woonzorgcomplex Heymanscentrum bestaat uit een gecombineerd verpleeghuis en een verzorgingshuis, alsmede de woonflat voor ouderen Hoogheem (in de stad Groningen). Binnen het centrum wordt voortdurend gestreefd naar een optimale zorg- en dienstverlening voor ouderen, innovatie van ouderenzorg, het bieden van een prettige werkomgeving en samenwerking met andere organisaties. Het Heymanscentrum bestaat uit diverse afdelingen, waar verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en somatische zorg wordt verleend.

Heb jij hart voor de ouderenzorg? Kom dan ons team versterken!

Wie is Dignis?

Dignis is onderdeel van Lentis. Dignis is specialist in zorg voor ouderen. Wij bieden naast somatiek ook hulp aan ouderen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. Als dit niet meer kan, zetten we onze zorg voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie is om voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier te maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg.

Binnen het Heymanscentrum zijn wij voor de GRZ afdeling met observatie screenings op zoek naar verzorgenden IG voor gemiddeld 28 uur per week.

Dit ga je doen als verzorgende IG bij Dignis

 • Begeleiden, stimuleren, activeren en ondersteunen van cliënten bij het uitvoeren ADL-activiteiten;
 • Begeleiden van cliënten bij activiteiten om het wonen vorm te geven;
 • Verplegen van cliënten conform het zorgplan;
 • Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen conform het BIG beleid;
 • Controleren en verstrekken van medicatie conform het zorgplan;
 • Observeren en rapporteren over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten;
 • Bijstellen van het zorgplan, indien nodig, na overleg met het multidisciplinair team;
 • Signaleren van eventuele veranderingen en bijzonderheden in de cliëntsituatie, handelend optreden in acute- en crisissituaties en het verzorgen van de verslaglegging;
 • Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie aan cliënten en indien nodig door verwijzen;
 • Zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Voor deze functie heb je nodig:

 • Diploma verzorgende IG;
 • Kennis van en inzicht in de actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg;
 • Vermogen om in teamverband te werken en binnen een locatie in ontwikkeling zelfstandig kunnen functioneren;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Bereidheid om te werken in wisselende diensten, met name nachtdiensten.
 • Respect, flexibiliteit en creativiteit;
 • Beschikbaar voor gemiddeld 24 uur per week.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als verzorgende IG binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek

Dat vullen we aan met:

Een salaris dat is ingedeeld in FWG 35, conform de cao VVT. Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringenEen aantrekkelijk pensioenfondsReiskostenvergoeding, aan het einde van het jaar krijg je bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je ook gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogenDeelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis leefstijlDe mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Bij belangstelling of vragen mag je bellen. Een nieuwe baan, wij snappen dat dat een hele stap is. Daarom kan je vrijblijvend met ons in gesprek gaan, of een dag meelopen om te kijken of onze organisatie bij jou past en of de locatie je bevalt. Je kunt contact opnemen met Karin Wezeman, Locatiemanager via 06-52712690.

Geïnteresseerd?

Reageren op deze vacature is mogelijk tot en met 31 januari 2021. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.


Reageer op deze vacature