Verzorgenden IG Flexpool Dignis

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Dignis is HKZ gecertificeerd.

Dignis flex zoekt Verzorgenden IG
uren: 8 tot 32 uur

Wie ben jij?

Jij bent een flexibele en zelfstandig werkende verzorgende-IG met, het liefst, een aantal jaren ervaring in de ouderenzorg. Door jouw ervaring kan je gemakkelijk schakelen tussen verschillende situaties en vind jij snel jouw weg in een nieuwe omgeving.  Jij wordt er blij van wanneer niet elke werkweek hetzelfde is en jij kan op een verantwoordelijke manier zelf invulling geven aan jouw rooster. Je hebt een open en leerbare houding en maakt makkelijk contact met nieuwe clienten en collega s. Ook wil jij de cliënten net dat beetje extra geven en past een belevingsgerichte benadering toe.


Wat kan je verwachten?

Via het flexbureau word je flexibel ingezet op verschillende afdelingen binnen de 8 Dignis locaties in de stad Groningen of Noord Drenthe. Je kan ingezet worden op de doelgroepen PG, somatiek en GRZ binnen zowel intra- als extramurale setting. Waar jij ingezet wordt zal uitgebreid met jou besproken worden tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Door zelfroostering in het systeem ONS heb je meer invloed op de diensten die je gaat werken dan wanneer je in een vast team werkt. De flexplanner zal bij het toewijzen van de diensten zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren zoals, werktijden, doelgroep en locatie. Natuurlijk verwachten wij daar een hoge mate van flexibiliteit voor terug wanneer je toch eens een andere dienst moet werken op een locatie die je (nog) niet kent.

Wat vragen we van je?

 • een zelfstandige en flexibele werkhouding;
 • een goed fysiek welzijn;
 • een afgeronde opleiding Verzorgende IG;
 • minimaal 1 jaar werk en/of stage ervaring in de ouderenzorg;
 • Rijbewijs en vervoer is een pre.

Wat bieden we je?

 • een vast aantal contracturen per week;
 • dienstverband van 1 jaar, die bij goed functioneren wordt verlengd een vaste aanstelling;
 • een marktconform salaris volgens de CAO VVT, FWG 35;
 • invloed op de diensten die je gaat werken;
 • een afwisselende baan waar je veel kunt leren;
 • Leer- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Ook bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je voor het werken bij het flexbureau van Dignis. De sollicitatiegesprekken voor de functie van Verzorgende IG bij het flexbureau vinden elke week plaats op dinsdag en/of woensdag. Wil je eerst meer weten of heb je vragen over de vacature, bel dan met Stephanie Bindervoet (teamleider Flexbureau) via telefoonnummer: 06-57752704.

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel.: 050-4097007. Buiten deze tijden kunt u mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtstreeks bellen met de desbetreffende HR assistent via tel.: 050-409 7881.

Waar staan we voor?

Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij de mensen thuis en als dat niet meer lukt in een van onze locaties.

Onze verpleeghuizen, verzorgingshuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten vind je in de stad Groningen en in Noord-Drenthe. Klik hier voor een overzicht van onze locaties. In onze huizen organiseren we activiteiten, waaraan iedereen kan meedoen. Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich met passie en professionaliteit in voor het welbevinden van cliënten en bewoners. Samen met familie en naasten willen we dichtbij mensen staan die hulp nodig hebben.

Het Flexbureau biedt een oplossing wanneer er zich een tijdelijk probleem voordoet in de personele bezetting, zoals bij vakantie, scholing of ziekte. Als (toekomstig) medewerker van het Flexbureau kun je je verplaatsen in belevingsgerichte zorg. Het inzetten van de juiste benaderingswijze op het juiste moment is onze manier van omgaan met elkaar en daarmee het hart van de cultuur van Dignis. We zoeken collega s zoals jij die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.


Reageer op deze vacature