Verpleegkundig Specialist Doventeam

Het Doventeam is een klein team binnen Lentis Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie en valt onder FACT. Het Doventeam biedt psychische zorg aan 140 cliënten die doof, plotsdoof of slechthorend zijn of tinnitus hebben. Wij bieden zorg en behandeling ter ondersteuning aan het herstel van de cliënt, waarbij welzijn en kwaliteit van leven leidend zijn. Ons team bestaat uit een verpleegkundige, systeemtherapeut, twee GZ-psychologen, een communicatiedeskundige, psychiater en secretaresse. En nu zijn we op zoek naar jou! Graag maken we ons team compleet met een verpleegkundig specialist. Het Doventeam voelt zich verantwoordelijk voor iedereen die ons specialistisch aanbod nodig heeft en zorgt daarom voor een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn lokaal beschikbaar en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Het gaat hierbij om behandeling, begeleiding, rehabilitatie en hulp bij herstel door verschillende disciplines die in één team samenwerken. Onze doelgroep bestaat uit mensen die te maken hebben met psychotische stoornissen en andere langdurige psychiatrische aandoeningen, regelmatig in combinatie met verslavingsproblemen. Assertive Community Treatment duidt er op dat de behandeling en begeleiding veelal plaatsvindt in de woonplaats, in de wijk, in de eigen omgeving van de cliënt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist GGZ  voor 16 uur per week.

Ben jij de Verpleegkundig specialist die we zoeken?

Net als wij geloof jij sterk in herstel ondersteunende zorg, geleverd vanuit één team en in samenwerking met het netwerk, ketenpartners en daarmee zo dicht mogelijk bij de cliënt. Als geen ander weet je vakkennis en creativiteit te combineren om met je collega?s tot de juiste zorg voor je cliënten te komen. Daarnaast ben jij helemaal in je element wanneer je teams begeleidt in de rol van innovator en coach.

Wat houdt de functie in? Wij vragen een collega die:

  • Stappen wil zetten om de zorg voor deze doelgroep verder vorm en inhoud te geven;
  • affiniteit heeft met de doelgroep doof, slechthorend en tinnitus;
  • gelooft in de kracht en het herstelvermogen van de doelgroep en cliënten kan helpen hun eigen kracht weer te (her-) ontdekken;
  • herstelinterventies en behandelinterventies inzet samen met cliënt en naasten, om zo het persoonlijk functioneren van de cliënt te vergroten;
  • het als uitdaging ziet om een brug te slaan tussen ambulante en klinische zorg;
  • het leuk vindt om het team, andere disciplines en instanties te adviseren, informeren én te inspireren;
  • kritisch durft te kijken naar zijn/haar eigen handelen;
  • het leuk vindt om te coachen en te inspireren: je bent een echte team player en maakt gebruik van je netwerk;
  • regiebehandelaar is voor de eigen caseload.

Verder ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkundig Specialist GGZ of Master Nursing Practice en ben je BIG geregistreerd.Je neemt deel aan resp. de 24 uursdienst of de waarneemdienst (rijbewijs is noodzakelijk). 


Wat bieden wij?

We bieden een energieke werkomgeving die voortdurend in beweging is en een gemotiveerd team van enthousiaste collega?s. Je wordt met open armen ontvangen.

De functie Verpleegkundig Specialist is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Ten behoeve van de accreditatie is jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar is van ? 3000,- naar rato van het dienstverband.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan ? tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen ? en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Het werkgebied van het Doventeam is Groningen, maar ook van buiten de Groningse grenzen verwelkomen wij cliënten. Als verpleegkundig specialist zal je voornamelijk op de locatie Laan Corpus den Hoorn werken (per februari/maart verhuizen wij naar deze locatie).

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie kun je inwinnen bij Jildou Bles, teammanager Doventeam, beschikbaar via T 06-10023509 of E j.bles@lentis.nl

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 26 januari aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 16.30 uur, tel. 050-409 7112.

Er wordt gelijktijdig in- en extern geworven.


Reageer op deze vacature