Psychiater Polikliniek


Wil jij jouw vak in de volle breedte uit oefenen in een overzichtelijk context met betrokkenen, enthousiaste en vakinhoudelijke collega?s? Kom dan bij ons werken op de polikliniek in Stadskanaal

Wie zijn wij?

Op onze polikliniek in Stadskanaal helpen wij volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.

Dit ga je doen als psychiater bij Lentis in Stadskanaal

Wij bieden binnen een multidisciplinair team diagnostiek en behandeling aan bij patiënten met onder meer stemmings-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen en vooral een combinatie hiervan. Er is een nauwe samenwerking met FACT en Kort Durende Dagbehandeling. Je overlegt met het team en adviseert het team over complexe problematiek en behandeling. Verder zullen je verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het verrichten van psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van de behandeling;
 • Een actieve rol in de communicatie, advisering en consultatie naar de huisartsen en ketenpartners, alsmede psychiatrische consulten in een algemeen ziekenhuis;
 • Coachen en superviseren van behandelaren en opleidelingen;
 • Bijdragen aan ontwikkeling en innovaties binnen de curatieve zorg.

Ben jij de psychiater die wij zoeken?

Als psychiater ben je bij ons meer dan welkom. Ben je net klaar met je studie of al jarenlang werkzaam in de psychiatrie? We kunnen jouw kennis en ervaring goed gebruiken voor het verbeteren van het functioneren van patiënten. Bovendien sta je klaar voor collega psychiaters en regiebehandelaars voor onderlinge waarneming en overstijgende vragen. Daar voeg jij aan toe:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een BIG registratie;
 • De uren bepalen we graag in overleg met jou;
 • Je participeert in de 24-uurs dienst.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als psychiater binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Daarom bieden wij je gelijk een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in AMS, conform de cao GGZ;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Een aantrekkelijk pensioenfonds;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, die je desgewenst ook kunt gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag je vragen. Met alle plezier mag je een dagje meelopen en zelf ervaren hoe het bij ons is. Je kunt contact opnemen met Carien Snoeijer, Teammanager FACT, Polikliniek en KDB, bereikbaar via 0599-692269 of 06-82651726.

Geïnteresseerd?

Reageren op deze vacature kan middels het sollicitatieformulier. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097310.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Sollicitatiegesprek vanuit huis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat Lentis het sollicitatiegesprek omzet in een videogesprek. Dit wordt vermeld in de uitnodiging van het sollicitatiegesprek.


Reageer op deze vacature