Manager Finance en Control | Regiocontroller 32-36 uur per week | Leger des Heils| Zwolle

Wat ga je doen? 

Als Manager Finance & Control maak je deel uit van het Managementteam en bent daarmee medeverantwoordelijk voor het beleid en de aansturing van de business controllers, de afdeling productie control en de financiële administratie. Je geeft leiding aan circa 7 medewerkers. Hierin heb je oog voor de kwaliteiten van deze medewerkers en zorg je ervoor dat deze ten volle benut worden door kansen en ruimte te bieden aan ontwikkeling.
Als Manager Finance & Control ben je het financiële geweten van de organisatie. Je bent een adviseur en sparringpartner van directie en het MT. Je bent de verbinding tussen beleid en uitvoering binnen de organisatie. Je denkt mee in de ontwikkeling van de organisatie.
Je begeleidt jouw team bij complexe vraagstukken. Ook ben je betrokken bij landelijke (financiële) projecten. Je vertaalt de strategische en tactische speerpunten naar een jaarplan voor de afdeling en levert verder een actieve bijdrage aan de implementatie van nieuwe ontwikkelingen binnen het team.

De Manager Finance & Control functioneert in hiërarchische zin rechtstreeks onder de directeur Bedrijfsvoering.

Wat vragen we van jou? 

Sterke analytische vaardigheden, strategisch kunnen denken, grote lijnen kunnen vertalen en een sterke persoonlijkheid met een kritische houding, humor, goede communicatieve vaardigheden en organisatie sensitiviteit.
Een coachende manier van leidinggeven en een heldere en transparante manier van communiceren met collega’s is hierbij van belang. Je bent betrouwbaar en houdt rekening met de beleidskaders van de landelijke organisatie en van het Leger des Heils Noordoost op het gebied van zorg, personeel en financiën.
Daarnaast vragen we van je
  • WO werk- en denkniveau;
  • Een gedegen financiële achtergrond;
  • Uitstekende coachende vaardigheden en het vermogen om te schakelen op verschillende niveaus en hier daadkrachtig in te handelen;
  • In staat zijn om het Leger des Heils Noordoost in-en extern te vertegenwoordigen
  • Affiniteit met financiering in de zorg is een pré
  • Tijdens je sollicitatie word je gevraagd iets over je christelijke geloofsovertuiging te vertellen.

Wat krijg je van ons? 

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons ook. Wij bieden je werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 12 (minimaal € 3.908, - en maximaal € 6.065 op basis van 36 uur per week) van de CAO Sociaal Werk. Bij deze CAO hoort een eindejaarsuitkering van 8,3%, 8% vakantietoeslag en een persoonlijk loopbaanbudget om je te blijven ontwikkelen. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waarin je zelf keuzes mag maken. Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een contract aan voor een jaar, met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd. Een OV-businesskaart wanneer je met het OV reist of een reiskostenvergoeding. Gedeeltelijk thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden. 

 Wie zijn wij : 

Het Leger des Heils Noordoost is een regio van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Binnen onze regio werken 1600 medewerkers met als doel herstel van het gewone leven te bieden aan onze deelnemers. De standplaats van de ondersteunende diensten is aan de Van Thienenweg in Zwolle, met een dependance in Groningen. Voor meer informatie zie www.legerdesheils.nl/noordoost.

Interesse en Contact : 

Wil jij verschil maken in de maatschappij als Manager Finance en Control? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet.  
Wanneer je reageert, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Manager Finance en Control | Regiocontroller 32-36 uur per week | Leger des Heils| Zwolle


Mocht je meer willen weten, dan kun je contact opnemen met Bernd Schipper (Directeur Bedrijfsvoering) via 06-51630173.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.