Manager Facilitaire Dienst en Verhuur Leger des Heils Noordoost

Wat ga je doen? 

De Facilitaire Dienst (FD)Is verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken in de regio en een belangrijke spin in het web, van omvangrijke huisvestingsprojecten tot kleine verbouwingen, verhuizingen en evenementen.
De dienst bestaat uit circa 10 fte met een brede mix van expertises. Denk hierbij aan de verhuur van woningen, projectmedewerkers, een Frontoffice en een Backoffice. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de facilitaire zaken in de regio Noordoost. De regio zit in een groeifase, waardoor de dynamiek toekomst- en ontwikkelgericht is.
Er liggen in de komende jaren veel uitdagingen voor de Facilitaire Dienst. Er wordt een groot beroep op de medewerkers gedaan. Na een periode van herijken is het nu tijd om een nieuw team op te bouwen, waarin iedereen met plezier zijn of haar eigen talenten kan inzetten en tot bloei kan komen. De ambities zijn groot om op operationeel en tactisch niveau te door ontwikkelen.

Je geeft leiding aan de Facilitaire Dienst (ca 10 FTE) en zorgt ervoor dat alle processen goed verlopen en dat de collega’s hun werk goed en gemotiveerd kunnen doen. 
Samen met de directeur bedrijfsvoering houd je je bezig met het contracteren en de regionale inkoop van dienstverlening en middelen. Verder houd jij het overzicht in het ontwikkelen, uitwerken en aansturen van alle projecten die te maken hebben met duurzaamheid, techniek, onderhoud, facilitair of logistiek. Hierin werk je nauw samen met de specialisten en projectleiders van de landelijke afdelingen Vastgoed, Inkoop en Facility Management (VIF).

Je bent een belangrijke sparringpartner voor regiodirectie en regiomanagement, waarbij jij monitort of nieuwe projecten bijdragen aan het bereiken van lange termijn doelen. Projectplanning, budgetramingen en het opstellen van kwaliteitsnormen en acceptatiecriteria zijn belangrijke tools die je gebruikt om de regie in handen te kunnen houden en de kwaliteit te borgen. Voor de uitvoering stel jij de beste teams samen en stem jij met de interne opdrachtgevers de beschikbaarheid van jouw medewerkers af. Ook verbind je je proactief met andere stakeholders om wensen en verwachtingen te peilen.

Je valt onder de directeur Bedrijfsvoering. Andere afdelingen binnen Bedrijfsvoering zijn: Dagbesteding, Finance, Control, Zorg Administratie en Contractmanagement.

Wat zoeken wij in jou? 
Je bent een echte People manager die voor zijn/haar team staat. Jouw dienend leiderschap boeit en verbindt je team. Verder ben jij een proactieve regisseur en kun jij lange termijn doelen en ontwikkelingen vertalen naar dagelijkse prioriteiten. Je werkt graag samen: dankzij jou is elke stakeholder tevreden en blij. Je beweegt je gemakkelijk tussen de verschillende lagen van de organisatie. Je bent goed in communicatie, met gemak schakel je tussen een stevige discussie met de directie en een gesprek met je teamlid om te horen over zijn/haar persoonlijke doelen. Je bent flexibel, daadkrachtig en stressbestendig.


Verder beschik je over:

 • Een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Facility Management of soortgelijk
 • Aantoonbare werkervaring als facilitair manager.
 • Kennis van het reilen en zeilen binnen de gezondheidszorg
 • Een christelijke geloofsovertuiging (Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit )

Wat krijg je van ons? 

Je levert een concrete bijdrage aan het meestrijden voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Je hebt veelvuldig contact met een grote diversiteit aan in- en externe stakeholders. Iedere werkdag biedt jou een ander project, van eenvoudig tot complex. Je werkt samen met een vakkundig team van betrokken collega’s.
Je krijgt een:

 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 10. Het bijbehorende salaris is minimaal € 3577,- en maximaal € 5272,-bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
 • Een contract voor een jaar met de intentie deze te verlengen of om te zetten naar een vast contract
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • Wij vinden jouw vitaliteit ook belangrijk en daarom hebben we ook een mooi fietsplan en krijg je een sportbudget.
 • 170 Verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband (à 36 uur per week)
 • Reiskostenvergoeding, een NS Business Card en/of een thuiswerkvergoeding
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied

Wie zijn wij? 

“Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils.”


Het Leger des Heils is er voor de mensen zonder helper. Wij staan klaar voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van gezondheidszorg, beschermd wonen, administratie werk en opvoeding.
De regio Noordoost beslaat een groot geografisch gebied: Friesland, Groningen, Drenthe, IJsselland (West Overijssel) en de Noordoostpolder. Het bedrijfsbureau is gevestigd in Zwolle, met een dependance in Groningen.
Regio Noordoost kenmerkt zich door lef, doorzettingsvermogen, collegialiteit en werkplezier!
Meer lezen over ons werk? www.legerdesheils.nl

Contactinfo

Benieuwd naar onze mogelijkheden? We komen graag met je in contact. Wanneer je via de link reageert nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Manager Facilitaire Dienst en Verhuur Leger des Heils Noordoost


Je kunt tot 8 oktober reageren op deze mooie kans. 

Heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met onze directeur bedrijfsvoering Bernd Schipper, 06 – 5163 0173.

Heb je vragen over de procedure kun je contact opnemen met Fiona of Marjolein van recruitment op no.recruitment@legerdesheils.nl of stuur een whatsapp bericht via de button op onze vacaturesite.
We zien er naar uit je te ontmoeten!