Manager Zorg Thuis

Wat ga je doen?
Je gaat leiding geven aan zes teams met ieder 15 tot 20 medewerkers. Door middel van onze kernwaarden Kracht door verbinding, Oprechte aandacht en Werkplezier, inspireer en stimuleer je de teams en zorgmedewerkers in het nemen van (persoonlijk) leiderschap. Daarnaast ken en benut je het netwerk binnen en buiten de organisatie en zoek je de samenwerking actief op. Ook maak je actief deel uit van interne projectengroepen bijvoorbeeld op het gebied van zorg, duurzame inzetbaarheid, digitale ontwikkelingen, etc. Zo werk je voortdurend aan het (kunnen) leveren van passende zorg en het behouden van het werkplezier voor de zorgmedewerkers. Daarin de balans vinden en behouden is jouw uitdaging.

Klinkt als een uitdagende en bijzonder leuke baan toch?! Je nieuwe collega-manager Simone van Ligten vertelt je meer over de functie en waarom je snel moet solliciteren.

Waar ga je werken?
We zijn op zoek naar een manager voor in totaal zes thuiszorgteams verspreid over Harlingen, Waadhoeke en Leeuwarden. Daarnaast is er een vacature voor een manager in de regio Wolvega/Noordwolde, die zes teams in de gemeente Weststellingwerf onder zijn/haar hoede krijgt.

Dit ben jij:
Door jouw ruime managementervaring ín de zorg heb jij het vak van Manager Zorg Thuis van A tot Z en achterstevoren onder de knie. Je beschikt over een hbo-diploma aangevuld met een managementopleiding. Je weet wat jou in deze functie te wachten staat en je spreekt de taal van de wijkverpleging. Je hebt hart voor de zorg en ‘jouw’ medewerkers en je staat te popelen om met jouw inzet en ideeën een bijdrage te leveren aan de uitdagingen waar de wijkverpleging nu en de komende jaren voor staat.

Waarom KwadrantGroep?
KwadrantGroep is een ambitieus en toonaangevend zorgbedrijf dat investeert in de ontwikkelingsmogelijkheden en het werkplezier van de medewerkers. We zoeken nadrukkelijk de verbinding en samenwerking met ketenpartners om de ouderenzorg voor de inwoners van Friesland op hoog niveau te houden.

Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris variërend van € 3418 tot € 4906, passend bij jouw kennis en ervaring (o.b.v. 36 uur, cao VVT, FWG 55, per maart 2024);
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor minimaal 28 uur per week. Wil je meer uren werken? Daar kunnen we het over hebben;
  • Plus nog veel meer voordelen, zoals reiskosten- en thuiswerkvergoeding, 237 verlofuren (bij 36 uur), budget voor een thuiswerkplek, pensioenopbouw, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en leuke extra's met belastingvoordeel zoals sportabonnement, fiets en verschillende cadeaubonnen.

Heb jij interesse om bij KwadrantGroep aan de slag te gaan? Via de link in de rechterbalk kom je gelijk terecht op het sollicitatieformulier. Na invullen nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om samen een kop koffie te drinken!

Ben je op zoek naar meer informatie over deze functie? Of wil je gewoon een enthousiaste mede-manager spreken over deze baan? Neem dan voor de regio Harlingen/Waadhoeke/Leeuwarden contact op met Yvonne de Vries (Manager Zorg Thuis) via 06-27519732 of met Elly Bakker (Manager Zorg Thuis) via 06-51095874. Voor de regio Wolvega/Noordwolde kun je bellen met Mirjam van Haskera (Regiomanager Zorg Thuis) via: 06-27266549.

Zodra we nieuwe collega’s hebben gevonden, sluit de vacature.