Verzekering & Schade Behandelaar

Wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime:

VERZEKERING & SCHADE BEHANDELAAR

Ben jij degene die altijd je hoofd koel houdt? Ben je klaar om in de wereld van logistiek en scheepvaart te duiken? In deze functie ben jij de persoon die de correcte informatie achterhaalt, schakel je tijdig met de juiste mensen en kijk je toe of alles goed verloopt. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Stel: er komt een schademelding binnen, dan ben jij degene die dit vanaf het eerste moment gaat oppakken. Als eerste schakel je met de mensen die erbij betrokken waren en ga je vragen stellen over wat er is gebeurd. Wanneer je dit in kaart hebt gebracht inventariseer je de schade en bekijk je de aansprakelijkheid volgens de contracten en binnen de wet. Tijdens de volgende stap neem je contact op met de verzekeringsmaatschappij, die een onderzoek instelt naar wat er gebeurd is. Als dit onderzoek afgerond is, controleer jij de expertiserapporten en uitkeringen. Als er daadwerkelijk een claim binnenkomt overleg je met de tegenpartij om tot een schikking te komen. Tijdens het hele proces zorg jij ervoor dat alle juiste mensen op tijd geïnformeerd worden.

Je gaat aan de slag bij Wagenborg. Je bent bezig met allerlei verzekeringen voor onze schepen; ook wel eens ’s avonds of in het weekend. Transport gaat namelijk 24/7 door. Schades en incidenten moeten zo snel en goed mogelijk afgehandeld worden. Gelukkig werk je goed samen in een hecht team. Daarnaast adviseer jij collega’s met hun vragen over claimpreventie en verzekeringskwesties. Kom je zelf ergens niet uit? Geen paniek, genoeg collega’s die jou kunnen helpen.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een zeer uitdagende functie met een verbreding in een internationale werkomgeving
  • Heb je zelf ideeën? Graag zelfs, wij houden van initiatiefnemers!
  • Studiemogelijkheden binnen Royal Wagenborg
  • Kans om door te groeien
  • Een gezellig team
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd?
Klik hier om te solliciteren.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne Hoogerwerf (Corporate Insurance Manager) via 0596 – 636952.