Teamleider Expeditie

WAGENBORG ZOEKT TEAMLEIDER EXPEDITIE

Ben jij een logistiek talent en heb je affiniteit met scheepvaart en transport? Wil je een bijdrage leveren aan de oplossingen die Wagenborg biedt en je verder ontwikkelen in de dynamische wereld van scheepvaart, transport en logistiek? Hou je van afwisseling, kun je improviseren en heb je een aantoonbaar MBO werk en denkniveau? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor je.

Als teamleider expeditie ondersteun je de operations manager en zorg je voor de uitvoering van alle werkzaamheden bij het laden en lossen van goederen in de havens van Delfzijl en de Eemshaven. Denk daarbij o.a. aan het indelen van beschikbare loods ruimte, kwaliteitscontrole op inkomende en uitgaande goederen, samen met bemanning een stuwplan maken en bepalen hoe de lading geladen of gelost dient te worden. Je ziet toe op de naleving van wet- en regelgeving en voert relevante administratieve taken uit.
Je geeft daarbij leiding aan de expeditie- en terreinmedewerkers. Je neemt samen met hen ook actief deel aan de werkzaamheden Je signaleert en voorkomt onveilige situaties of andere onvolkomenheden en ziet toe op correcte uitvoering van de werkzaamheden en naleving van de HSEQ voorschriften, ook door derden.
Je bent samen met je collega teamleiders en de operationeel manager verantwoordelijk voor het op peil houden van de bezetting qua medewerkers en materieel. Als teamleider begeleid, stimuleer en motiveer je (nieuwe) medewerkers. Je registreert de gemaakte werkuren van medewerkers en materieel .

Natuurlijk is het hard werken en op onregelmatige tijden. Periodiek heb je een weekenddienst. Je moet dat thuis goed regelen, maar het geeft ook een hoop vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.. Heb jij de wil en de durf om het uiterste uit je talent te halen, dan mag je je bij ons verder ontwikkelen.

Competenties
Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg (oplossingsgericht, samenwerken en veilig werken) vragen wij de volgende competenties: ondernemend handelen, leiderschap, flexibel, en klantgericht.

Functie eisen

  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgeronde opleiding Logistiek;
  • In bezit van VCA en/of VCH certificaat
  • Goede beheersing van Engels in woord en geschrift, Duits een pre;
  • Goed improvisatievermogen en een hoge mate van zelfstandigheid;
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring en uitstekende sociale vaardigheden;
  • Flexibele instelling en stressbestendig.

Wij bieden:

  • In eerste instantie een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling;
  • Studiefaciliteiten gericht op persoonlijke ontplooiing;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden;

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Ben je geïnteresseerd?
Klik hier om te solliciteren.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Matthijs Noordhoff, Operationeel Manager, telefoon 0596 636 456.