Superintendent

WAGENBORG ZOEKT SUPERINTENDENT

Ben jij een enthousiaste zeevarende die een afwisselende en uitdagende walbaan zoekt? Of ben je een werktuigbouwkundige die geïnteresseerd is in de scheepvaart? Wil je een bijdrage leveren aan het in goede (technische/nautische) staat brengen en houden van de Wagenborg vloot (ca. 75 schepen). En wil je werken bij een bedrijf waar je naast veel vrijheid en verantwoordelijkheid, ook de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Als superintendent op de afdeling Fleetmanagement (FMD) ben je verantwoordelijk voor het in goede staat brengen en houden van een toegewezen aantal schepen. Dit doe je door te zorgen voor een optimaal (preventief) onderhoud en noodzakelijke reparaties. Je zorgt er ook voor dat de technische en nautische uitrusting aan boord voldoet aan de gestelde eisen. Daarvoor bezoek je de schepen, waarvoor jij verantwoordelijk bent, regelmatig. Je stelt zelf budgeten op voor onderhoud per schip en stemt samen met de inkopers bestellingen af binnen het vastgestelde budget.

Als Superintendent heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je neemt zelf beslissingen en voert deze uit, of ziet erop toe dat deze conform afspraak uitgevoerd worden. Daarbij hou je steeds de kosten in het oog en handelt hiernaar. Omdat onze vloot wereldwijd vaart, werk je soms op onregelmatige tijdstippen. Je moet snel kunnen reageren op veranderende situaties. Je moet dat thuis goed regelen, maar het geeft ook een hoop zelfstandigheid.

Competenties
Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg, oplossingsgericht, samenwerken en veilig werken, vragen wij de volgende competenties: besluitvaardig, flexibel, communiceren en kostenbewust.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding richting scheepvaart, scheepsbouw of werktuigbouw;
  • Ruime ervaring als zeevarende is een pré;
  • goede beheersing van Engels in woord en geschrift;
  • goed improvisatievermogen en een hoge mate van zelfstandigheid;
  • uitstekende sociale vaardigheden;
  • flexibele instelling en stressbestendig.

Wij bieden:

  • Salariëring volgens functieschaal;
  • studiefaciliteiten gericht op persoonlijke ontplooiing;
  • gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Klik hier om te solliciteren.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bel voor meer  informatie over de functie met Piter Oosterhof:
+31 (0)596 63 63 49.