Operations Manager

Wagenborg Foxdrill zoekt voor de locatie Schoonebeek een fulltime:

 Operations manager

 Weet jij je team te motiveren om projecten tot een goed einde te brengen? Ben je een stevige gesprekspartner voor klanten en partners in de olie- en gasindustrie en weet jij kansen om te zetten in nieuwe opdrachten? Dan hebben wij een fantastische, uitdagende en afwisselende baan voor jou.

 Wat ga je doen?

Als Operations Manager stuur je het operationele team in Schoonebeek aan. Jouw team bedient de olie- en gas-assets in de omgeving en verzorgt het onderhoud van deze en andere installaties. Je weet de collega’s te motiveren om werkzaamheden en projecten tot een goed einde te brengen, waarbij veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Dit komt ook tot uiting in de sollicitatie- en functioneringsgesprekken die je voert.

 Met je analytische vermogen en resultaatgerichte gedrevenheid ben je in staat het beste uit de organisatie en uit je collega’s te halen. Je overlegt dagelijks met de planning om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en houdt klanten en collega’s actief op de hoogte. Signaleer je personele of andere problemen, dan kom je direct in actie. Creativiteit, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid zijn hierbij doorslaggevend.

 Je bent bovendien lid van het Management Team. Je bereidt projecten, offertes en contracten voor en regelt onafhankelijk inspecties en audits van on- en offshore boorinstallaties in binnen- en buitenland. Samen met de Commercial Manager ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en de groei van Foxdrill.

 Wie zijn we?

Wagenborg Foxdrill is opgericht in 1967 en is een specialist op het gebied van audits en inspecties, onderhoud, het verhuizen van on- en offshore (boor)installaties en het on- en offshore conductor heien. We zijn wereldwijd actief.  Het operationele team in Schoonebeek bestaat uit projectleiders, een werkvoorbereider, mechanics, electricians, senior- en operation- technicians, in totaal zo’n 32 FTE.

 

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, Duits is een pre
  • Je hebt affiniteit met de olie-en gasindustrie
  • Je acteert graag op het snijvlak van leidinggeven, techniek en commercie

 Wat hebben we te bieden?

  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Vrijheid en zelfstandigheid om jouw ideeën in de praktijk te brengen
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden
  • Een prettige werksfeer in een leuk team

 Ben je geïnteresseerd?

 Ga naar https://www.wagenborg.com/carriere/vacatures/operations-manager en klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Managing Director Jan Willem Klaas: 06-11025933. 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.