Logistiek Administratief Medewerker

Voor Wagenborg Stevedoring zoeken we een

Logistiek Administratief Medewerker

Wil je graag aan de slag in de haven, vind je het leuk om ervoor te zorgen dat de logistieke administratie tot in de puntjes klopt én help je graag mensen op weg? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Wat ga je doen?
In de havens van Delfzijl en Eemshaven hebben we terminals met een totale overdekte opslagcapaciteit van 160.000 m2. Hier verzorgen wij de op- en overslag van producten voor onze klanten.

Als schepen of vrachtwagens goederen komen brengen of halen, zorg jij ervoor dat alle gegevens rondom de op- en overslag in ons Warehouse Management Systeem verwerkt worden. Je houdt de voorraadadministraties bij, handelt de facturatie af en voert de projectkosten in. Je zorgt er hierbij voor dat de informatie altijd up-to-date is, zodat je altijd de gewenste gegevens kunt opleveren.

Verder ben jij het eerste aanspreekpunt op onze locaties. Het is vaak een komen en gaan van chauffeurs uit binnen- en buitenland. Je verwijst ze naar de juiste loodsen om te laden of te lossen en handelt in de tussentijd het papierwerk af. Verder beantwoord je telefoontjes van bijvoorbeeld klanten, collega’s en anderen en sta je bezoekers te woord.

Quote
“Ik doe van alles: de voorraad administreren, baliewerkzaamheden, factureren, dossiers verwerken en het laden en lossen van schepen, vrachtauto’s en soms ook wagons. Die variatie is heel leuk. Ik werk al meer dan 10 jaar bij Wagenborg in de haven en fiets er nog elke dag met plezier naartoe.”

Zwanet Baar, Logistiek Administratief Medewerker

Wie ben je

  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van administratief, secretarieel of logistiek
  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
  • Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Nederlands, Engels en Duits
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid

 Wat hebben we je te bieden?

  • Een leuke, afwisselende baan
  • Veel vrijheid om je werk te doen
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
  • Een leuke groep collega’s

Ben je geïnteresseerd ?
Klik hier om te solliciteren.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Fokko Snitjer, 0596 – 636290.