Assistent controller

Wat ga je doen?

Als assistent controller heb je een breed pallet aan werkzaamheden, je houdt je bezig met crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, de administratie van activa, buitenlandse BTW en verzekeringen. Jouw taken op het gebied van de crediteurenadministratie bestaan onder andere uit het beheer van Corsa, het inlezen, toewijzen en boeken van facturen en declaraties, het beoordelen van factuurgegevens, behandelen van aanmaningen en rekeningoverzichten.

Op het gebied van de debiteurenadministratie bestaan jouw taken onder andere uit het aanmaken van relaties in het softwareprogramma Relatie 360, het versturen van aanmaningen naar klanten, bellen van klanten en het behandelen van dispuutfacturen.

Op het gebied van de activa administratie houd je je bezig met het boeken van investeringen en desinvesteringen, het opstellen van inkoopverplichtingen en verkoopfacturen, het overzetten van boekwinsten op de juiste kostenplaatsen, het bijhouden van afschrijvingskosten per kostenplaats. Jouw taken op het gebied van buitenlandse BTW zijn onder andere het controleren van facturen met buitenlandse BTW met de grootboekmutaties, controleren van het grootboek op teruggave buitenlandse BTW en het opschonen van de tussenrekening. Op het gebied van verzekeringen heb je contact met ons moederbedrijf in Delfzijl en coördineer je verzekeringsvraagstukken.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega met een afgeronde financiële mbo opleiding op niveau 4, je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, je hebt goede kennis van administratieve processen en je kunt goed overweg met Excel. Kennis van de softwareprogramma’s Corsa en Metacom is een pré.

Competenties

  • Accuraat;
  • Analytisch;
  • Communicatief vaardig;
  • Klantgericht;
  • Samen werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een prettige, informele technische werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je interesse?

Mail dan jouw motivatie en cv naar: nedlift.jobs@wagenborg.com. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je bellen met Sander Weeda 06-48485382.