Koninklijke Wagenborg

'Kan niet’ kennen we niet bij Koninklijke Wagenborg. Voor elke vervoersvraag of logistiek probleem is er een oplossing. Wij vinden die en voeren hem uit. Door ons totaalaanbod van projectbegeleiding, beschikbaar materieel, ervaren mensen én wereldwijde netwerk vertrouwen steeds meer klanten op onze kennis en kunde. Betrokkenheid die altijd zichtbaar is in kleine gebaren en grootse projecten. Zichtbaar in slimme combinaties en verrassende keuzes. Altijd veilig, altijd betrouwbaar.

Die betrokkenheid heeft ook al jaren een symbool. De vlag van Koninklijke Wagenborg. Het teken dat op elk schip, iedere hijskraan, iedere vrachtwagen te zien is. Het teken dat moet staan voor vertrouwen. Vinden wij.

De mensen van Wagenborg dragen dit teken dan ook met gepaste trots. Het is een teken van oplossingen. Sign of Solutions.

Bij Koninklijke Wagenborg zijn collega’s meer dan zomaar medewerkers. Bij onze divisies werken we vaak in hechte teams. Soms dicht bij huis, soms ver over de grens. Sommige projecten duren een dag, andere een paar maanden. Wat wij waardevol vinden is dat je betrokken bent. Bij ons zijn kleine gebaren soms even belangrijk als grote projecten. En altijd is ons doel: het beste, slimste en veiligste transport verzorgen van grote en kleine goederen. Over wegen, water en als het nodig is de lucht in.

Wil je meer weten over hoe we werken kijk dan naar dit filmpje

Of kijk voor meer informatie op onze website www.wagenborg.com