Medior/Senior Communicatieadviseur

Een communicatiestrategie om Drenten te helpen energie te besparen, omgevingscommunicatie over de versterking van de Groningse Lauwersmeerdijk, een gedragscampagne over verkeersveiligheid in Groningen…? Hebben we jouw aandacht al te pakken? Mooi! Want voor onze vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een stevige medior of senior communicatieadviseur! Zo eentje die ervan houdt om zich vast te bijten in strategische vraagstukken en er tegelijkertijd niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken.

Over Keijzer

Keijzer is een mens- en maatschappijgericht marketingadvies- en communicatiebureau. Ons motto: ‘Mensen maken het verschil’. We bereiken successen door gedragsdeskundigheid te combineren met marketing- en communicatiestrategie, digitale technieken en aansprekend design. Samen met 34 gedreven en ondernemende collega’s in onze 5 vestigingen in het land, al 20 jaar lang!

Over onze vestiging Groningen

Groningen is een vestiging in oprichting. Afgelopen tijd hebben we geïnvesteerd in het bouwen van een netwerk en het verkrijgen opdrachten in het Noorden van het land. Nu is het tijd om van Groningen een vestiging te maken die staat als een huis. Vanuit vestiging Groningen ga je werken voor regionale én landelijke projecten van Keijzer. Dat zorgt voor veel afwisseling: een brainstorm over een campagneconcept voor fietsstimulering, gedragsinterventies ontwikkelen voor een gemeente, een communicatiestrategie opstellen voor een ministerie, middelen maken en een persmoment organiseren voor een waterschap… het is dat ‘geen dag is hetzelfde’ zo’n afgezaagde term is, anders zouden we het hier zeggen ;)

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar (senior) of 3 jaar (medior) werkervaring als communicatieadviseur. Ervaring aan de bureaukant en/of met overheidscommunicatie is een pré, maar zeker niet noodzakelijk.
 • Je vindt het heerlijk om in maatschappelijke projecten met verschillende thema’s te duiken.
 • Je vindt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk in jouw werk.
 • Je hebt ervaring met projectmanagement (organisatie, planning en budgetbewaking).
 • Je krijgt energie van tien ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Veel dynamiek en zo nu en dan wat hectiek zijn voor jou geen probleem.
 • Je vindt het leuk dat Groningen een vestiging in opstart is. Je kijkt er naar uit om daarin mee te denken en samen met de vestigingsmanager en nieuwe collega’s op te trekken om van de nieuwe vestiging een succes te maken.
 • Je vindt het niet erg om 1 à 2 keer per maand naar een andere vestiging (Apeldoorn, Utrecht of Enschede) te reizen, om daar samen met collega’s aan een project te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Veel ruimte voor eigen inbreng: waar je werkt, welke projecten jou aanspreken en ook hoe we vestiging Groningen gaan vormgeven… Als Keijzer(in) mag je op veel vlakken meedenken. ‘Maak je eigen Keijzer’, noemen we dat.
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor groei en ontwikkeling.
 • Een klein en hecht team in vestiging Groningen, met daarachter een groter team van 34 energieke adviseurs, vormgevers en digitaal specialisten verspreid over het land.
 • Een team waarmee je successen viert tijdens gezamenlijke lunches, borrels, de Keijzer Colleges en natuurlijk… onze befaamde Keijzerdagen.
 • Veel variatie aan werkzaamheden en thema’s voor gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en Rijkswaterstaat. Maar ook voor bijvoorbeeld goede doelen, zorginstellingen en scholen.
 • Mogelijkheid om maximaal 50% vanuit huis te werken.
 • Een MacBook en telefoonvergoeding.
 • Een aanstelling vanaf 32 uur per week.
 • Een vast contract na een jaar en deelname aan ons groene mobiliteitsplan.

Enthousiast geworden? Dan horen we graag van jou! Stuur je CV en motivatie (in vorm van een brief, filmpje, of… wat jij maar wilt) naar t.a.v. Eline Jue (HR). Eerst even bellen over de functie of de vestiging waar je komt te werken? Dat mag ook. Bel dan vestigingsmanager Hedwig via 06-255 16 232.