Projectmanager Noord (2 fte)

Niveau: WO
Dienstverband: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Locatie: Groningen
Reageren vóór: 12-09-2016

Mede mogelijk gemaakt door jou als Projectmanager?

De directie Landregistratie en Geografie, afdeling Ruimte en Advies is op zoek naar twee Projectmanagers voor het district Noord in Groningen. De afdeling Ruimte en Advies ondersteunt de gebiedsontwikkeling in het stedelijke en landelijk gebied, van planvorming tot uitvoering. Stedelijke Herverkaveling is een instrument om onder andere leegstand in winkelstraten en verpaupering van bedrijventerreinen aan te pakken. Het Kadaster waarborgt bij deze projecten de rechtszekerheid voor alle betrokken partijen vanuit een onafhankelijke en onpartijdige positie. Wij zoeken twee projectmanagers die onze ambitie in het stedelijke domein en het landelijke domein de komende jaren vorm willen geven.

Jouw profiel

Als projectmanager beschik je over een afgeronde academische opleiding in een relevante richting en je beschikt over een uitgebreid netwerk in de noordelijke provincies. Je hebt ruime ervaring met project- en procesmanagement en je hebt ervaring in het leidinggeven aan planprocessen voor gebiedsontwikkelingsopgaven. Je hebt inzicht in de besluitvormingsprocessen binnen de overheid en je hebt kennis van wetgeving op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Acquisitie en het opbouwen van een netwerk zijn je op het lijf geschreven. Je beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap, bent klantgericht en daadkrachtig en denkt op proactieve wijze met je klanten mee.

Wij bieden

 Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Als de bron van vastgoed- en geo-informatie werken wij samen met partners in de keten en stellen wij de klant centraal. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij kennis en ontwikkeling. Met onze moderne arbeidsvoorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto jaarsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring vastgesteld op maximaal € 75.646 inclusief vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Harry de Vries, Districtsmanager Noord, (06) 52 48 15 03. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het Matchpoint, (088) 183 32 50.
 
Lees meer over onze organisatie in het jaarverslag.

Solliciteren

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.